ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1962 φορές

Αρβανιτίδης στην «Κ» για μεταγραφές και βελτιώσεις στα γήπεδα

Το νέο μοντέλο που προανήγγειλε στο kerkidasport.gr ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Γιώργος Αρβανιτίδης άρχισε να υλοποιείται εδώ και μια εβδομάδα, με τη συμφωνία με Ισπανό τεχνικό διευθυντή, Ισπανό προπονητή και την απόκτηση τριών Ισπανών ποδοσφαιριστών.

Βλέπουμε λοιπόν ότι στη «Βασίλισσα του βορρά» συμβαίνουν πρωτόγνωρα πράγματα και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί απόλυτα τον κόσμο, ο οποίος βλέπει με χαρά να προσλαμβάνεται για πρώτη ίσως φορά στην δεκαετία Αρβανιτίδη, τόσο νωρίς προπονητής, να γίνονται τόσο νωρίς μεταγραφές, μα προπάντων να γίνεται τόσο μεγάλη ανανέωση στην ομάδα.

Μεταφέραμε στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της Βεροιώτικης ΠΑΕ, την ικανοποίηση των φιλάθλων γι' αυτές του τις κινήσεις και ιδιαίτερα για την απόφασή του να αλλάξει εκ βάθρων το έμψυχο υλικό της για να πάρουμε την παρακάτω απάντηση:

«Αυτά που τραβήξαμε την προηγούμενη σεζόν εξαιτίας των μικρών δυνατοτήτων μεγάλης μερίδας παικτών μας και των καμωμάτων αρκετών από τους υπολοίπους, μας έκαναν την ζωή δύσκολη.

Σ’ αυτούς ακριβώς τους λόγους οφείλεται η ριζική ανανέωση που επιθυμούμε να κάνουμε».

Σε ερώτησή μας εαν εμπίπτουν σε μια απο τις δυο αυτές κατηγορίες όλοι οι παίκτες που αποτελούν παρελθόν, ο ηγέτης της ΒΕΡΟΙΑΣ είπε:

«Όχι, όχι σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα αυτό. Απλά μεταξύ των 14άρων παικτών που έφυγαν υπάρχουν και κάποιοι που μπορούν να καλυφθούν με αρκετά λιγότερα χρήματα».

Η επόμενη ερώτηση έχει να κάνει με το πωλητήριο που έβαλε στους Μπεν, Καλτσά και Μπαργκάν, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο. Γιατί προχώρησε σε μια τέτοια απόφαση, αλλά και που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το θέμα τους; Οι απαντήσεις του μεγαλομετόχου ήταν σαφέστατες:

«Για τον Μπεν εκείνο που έχω να πω είναι πως ο παίκτης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πατρίδα του, ενώ οι προτάσεις που έχουμε είναι τόσο από ομάδες της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού. Εμείς δεν έχουμε προτιμήσεις ή δέσμευση με άλλες ομάδες. Ο Μπεν θα πάει στην ομάδα που θα μας κάνει την καλύτερη προσφορά.

Όσον αφορά τους Καλτσά και Μπαργκάν, αυτούς τους ενημερώσαμε ότι δεν εντάσσονται στα πλάνα μας, γιατί απλούστατα θέλουμε να αλλάξουμε την φιλοσοφία της ομάδας μας».

Απο τη συζήτησή μας δεν θα μπορούσε να λείπει το Ισπανικό μοντέλο, το οποίο θέλει να εφαρμόσει τη νέα αγωνιστική στην ομάδα ο Γ. Αρβανιτίδης. Γι' αυτό και η ερώτηση που του κάναμε:

Μήπως στην επιθυμία σας να επιβάλλετε το Ισπανικό μοντέλο κινδυνεύει ο αφελληνισμός της ομάδας;

«Σε καμια περίπτωση δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Θα δώσουμε βεβαια βάση στο ισπανικό μοντέλο, αλλά θα κοιτάξουμε και έλληνες παίκτες με εμπειρία στην Σούπερ Λίγκα. Αυτοί οι παίκτες έχουν εντοπιστεί, απλά δεν έχουμε έρθει ακόμη σε επαφή μαζί τους. Οπως και να έχει το θέμα για ένα πράγμα να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι, ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή.

Εκείνο που θα ήθελα να επισημάνω, είναι να μην λαμβάνετε εσείς οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας μας σοβαρά υπόψη, θέσεις και απόψεις για θέματα που αφορούν την ομάδα ανθρώπων που στο παρελθόν έφαγαν ψωμί από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και τώρα είναι εκτός αυτής».

Οσο για τα βοηθητικά γήπεδα στο Ταγαροχώρι, εαν αυτά καλύπτουν τις απαιτήσεις των ισπανών τεχνικών, για τη δημιουργία του νέου μοντέλου, το οποίο θα κληθούν να εφαρμόσουν. Η απάντηση του προέδρου είναι καθησυχαστική για αυτό το θέμα:

«Σίγουρα όχι. Γι' αυτό ανέθεσα στον πρώην πρόεδρο της ομάδας, τον μηχανικό Κώστα Γκαβαϊσέ να κάνει μελέτες για το δεύτερο γήπεδο στο Ταγαροχώρι, οπότε η κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά, ενώ θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις και στο δημοτικό στάδιο».