ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1509 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Σύντομα η πρώτη επίσημη ανακοίνωση!

Ενώ οι ομάδες της SL2, η μία μετά την άλλη, όχι μόνο ενισχύονται αλλά ξεκινούν και την προετοιμασία τους, οι ομάδες της FL (μεταξύ τους και η ΒΕΡΟΙΑ) δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα αυτονόητα, όπως τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν, αφού δεν γνωρίζουν ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν, μιας και οι «φωστήρες» της ΕΠΟ θα αποφασίσουν (;) για την αναδιάρθρωση στις 19/8!!!

Αυτή η καθυστέρηση, πλήττει την «Βασίλισσα», η οποία μένει πίσω, πέρα από τον προγραμματισμό και στην προετοιμασία της, την στιγμή που έχει βάλει ψηλά τον πήχη για φέτος, έχοντας στόχο την επάνοδό της στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αν τελικά αγωνιστεί στην SL2! Έτσι καθιστά άνισο τον αγώνα που θα δώσει με άλλες ομάδες που θα έχουν τον ίδιο στόχο, από την στιγμή που αυτές έχουν προχωρήσει ήδη τον προγραμματισμό τους.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, οι άνθρωποί της «Βασίλισσας» όλο αυτό το διάστημα, δεν κάθονται με «σταυρωμένα χέρια». Μαζί με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη και τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Αποστολίδη (φωτο), οι οποίοι θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα (ίσως και πριν τις 19/8), προχωρούν τον σχεδιασμό για την δημιουργία μιας πολύ δυνατής ομάδας.

Ήδη έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με το 80% του έμψυχου δυναμικού της νέας σεζόν, το οποίο θα αποτελείται από  Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές, όλοι τους με εμπειρίες στην Σούπερ Λίγκα. Σίγουρος θεωρείται ο γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται ο 31χρονος μέσος Βαγγέλη Πλατέλλας, ο επίσης 31χρονος επιθετικός Δημήτρης Διαμαντόπουλος και ο 34χρονος Τυνήσιος επιθετικός Χαμζά Γιουνές. Το υπόλοιπο 20% του ρόστερ αναμένεται να καλυφθεί από εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών που θα βρεθούν στην πορεία.

Όσο για τους παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό, θα παραμείνουν ελάχιστοι (το πολύ 6-7) αν η ομάδα αγωνιστεί στην SL2, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα είναι ελαφρώς περισσότεροι (περίπου 10) αυτοί που θα συνεχίσουν.

Να σημειωθεί ότι στην πορεία η ομάδα θα επανδρωθεί και με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που είτε θα προέρχονται από τις ακαδημίες της, είτε θα πρόκειται για ταλέντα από την Ημαθία και τις γύρω περιοχές.

Τέλος, το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει και φέτος στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όμως είναι άγνωστο μέχρι στιγμής σε ποιο κέντρο και σε ποιες ημερομηνίες.