Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κοντά σε τρεις "σουπερλιγκάτους" η ΒΕΡΟΙΑ!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3251 φορές

Κοντά σε τρεις "σουπερλιγκάτους" η ΒΕΡΟΙΑ!

Παρότι η απόφαση της αναδιάρθρωσης πήρε νέα αναβολή για τις 19 Αυγούστου και η ΒΕΡΟΙΑ, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, βρίσκεται στον... αέρα, οι άνθρωποί της συνεχίζουν κανονικά τον προγραμματισμό για την συμμετοχή της (καλώς εχόντων των πραγμάτων) στη νέα Β' Εθνική!

Μετά την συμφωνία με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη και τον τερματοφύλακα Μάρκο Βελλίδη, τα ονόματα των οποίων είδαν εδώ και καιρό το φως της δημοσιότητας, οι Βεροιώτες κινούνται για την στελέχωση του νέου ρόστερ, το οποίο όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, θα είναι... σουπερλιγκάτο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr, η "Βασίλισσα" έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τρεις ακόμη έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν.

Πρόκειται για τον 31χρονο μέσο Βαγγέλη Πλατέλλα που έπαιξε σε ΟΦΗ, Άρη, Ατρόμητο, ΑΕΚ, Ξάνθη και Καλλιθέα, τον επίσης 31χρονο επιθετικό Δημήτρη Διαμαντόπουλο που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό Β., Δόξα Δρ., Καλαμαριά, Κέρκυρα, ενώ πέρασε και στο παρελθόν από τη ΒΕΡΟΙΑ (2010-2012) και τον 34χρονο Τυνήσιο επιθετικό Χαμζά Γιουνές που αγωνίστηκε στη χώρα μας με τα χρώματα του Άρη και της Ξάνθης.

Αυτά είναι τρία από τα αρκετά ονόματα παικτών που έπαιξαν στην σούπερ λίγκα και βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους της "Βασίλισσας του βορρά", για την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS