Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ετοιμάζει... σουπερλιγκάτο ρόστερ η "Βασίλισσα"!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1853 φορές

Ετοιμάζει... σουπερλιγκάτο ρόστερ η "Βασίλισσα"!

Παρότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα της αναδιάρθρωσης και η ΒΕΡΟΙΑ ουσιαστικά δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν (το πιθανότερο στη νέα Β' Εθνική), οι άνθρωποί της συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό για την δημιουργία μιας πολύ δυνατής ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από το περσινό ρόστερ θα μείνουν λιγότεροι από 10 ποδοσφαιριστές (!), ενώ οι καινούργιοι που θα αποκτηθούν, τόσο Έλληνες όσο και ξένοι, θα έχουν στην πλειοψηφία τους εμπειρίες από την Σούπερ Λίγκα!

Στην πορεία η ομάδα θα επανδρωθεί και από νεαρούς ποδοσφαιριστές, που είτε θα προέρχονται από τις ακαδημίες της, είτε θα είναι ταλέντα από την Ημαθία και τις γύρω περιοχές.

Πρωταρχικός στόχος των ανθρώπων της "Βασίλισσας" είναι να γίνει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό άλλωστε συμφώνησαν με έναν έμπειρο και ικανό προπονητή, τον Παύλο Δερμιτζάκη, ενώ ήδη έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με το 80% του έμψυχου δυναμικού της νέας σεζόν. Το υπόλοιπο 20% θα καλυφθεί από εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών που θα βρεθούν στην πορεία.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα ξεκαθαρίσει -επιτέλους- το θέμα της αναδιάρθρωσης!

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο, ο Δερμιτζάκης θα έχει πιθανότατα μαζί του ως άμεσο συνεργάτη του τον Ξανθιώτη Γιάννη Αποστολίδη, έναν γυμναστή και τον Θόδωρο Γκίτκο που θα παραμείνει στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Σχετικά με τους γκολκίπερ της "Βασίλισσας", μετά την συμφωνία με τον έμπειρο Μάρκο Βελλίδη, θα αποκτηθεί ένας ακόμη ικανός τερματοφύλακας, σε περίπτωση που δεν παραμείνει ο Βοσνιάδης, ενώ την τριάδα θα συμπληρώσει ο νεαρός Τσιμόπουλος.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει και φέτος στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS