Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στο... έλεος της αναδιάρθρωσης η "Βασίλισσα"!!!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1393 φορές

Στο... έλεος της αναδιάρθρωσης η "Βασίλισσα"!!!

Την τελική απόφαση της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση περίμεναν χθες Δευτέρα (27/7) στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, όπως και στις υπόλοιπες ομάδες, για να προχωρήσουν τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ωστόσο, η απόφαση πήρε αναβολή για την ερχόμενη εβδομάδα (καλώς εχόντων των πραγμάτων), με τον προβληματισμό των ανθρώπων της "Βασίλισσας" να είναι πλέον έντονος!

Κάτι που είναι απολύτως δικαιολογημένο, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι συμφωνίες που έκαναν με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη και με κάποιους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, έγιναν με την προϋπόθεση η ομάδα να αγωνιστεί στη νέα Β' Εθνική κατηγορία. Έτσι, στη -μικρή- πιθανότητα που τελικά δεν περάσει η αναδιάρθρωση και τα πρωταθλήματα μείνουν ως έχουν, όλα θα τιναχτούν στον αέρα, αφού η ομάδα θα πρέπει να κάνει άλλο σχεδιασμό για μικρότερη κατηγορία!

Οπότε, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, οι Βεροιώτες προσανατολίζονται στο να βάζουν ειδικό όρο στα συμβόλαια, ότι θα ισχύουν δηλαδή μόνο σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στη νέα Β' Εθνική και έτσι να ξεκινήσουν από τις επόμενες μέρες τις ανακοινώσεις.

Κατά τα λοιπά, την Δευτέρα ο Παύλος Δερμιτζάκης επισκέφθηκε το Δημοτικό στάδιο και το προπονητικό κέντρο Ταγαροχωρίου, συνοδευόμενος από τον Αχιλλέα Μπίκα και έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις που διαθέτει η ομάδα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS