Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώνει το νέο της προπονητή η ΒΕΡΟΙΑ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1194 φορές

Ανακοινώνει το νέο της προπονητή η ΒΕΡΟΙΑ

Όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας στο kerkidasport.gr, στη ΒΕΡΟΙΑ περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση για την περιβόητη αναδιάρθρωση των κατηγοριών, κάτι που πλέον αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα (το αργότερο έως την Δευτέρα 27/7).

Στη συνέχεια, οι ιθύνοντες της ιστορικής ομάδας θα "τρέξουν" άμεσα τα φλέγοντα θέματα, με πρώτο αυτό του νέου προπονητή και στη συνέχεια του νέου τεχνικού διευθυντή και γενικά του "στησίματος" της νέας ομάδας, η οποία θα ενισχυθεί σημαντικά μιας και οι φιλοδοξίες φθάνουν μέχρι την διεκδίκηση της ανόδου και την επιστροφή της ομάδας, ύστερα από τέσσερα χρόνια, στη μεγάλη κατηγορία.

Όλο αυτό το "νεκρό" διάστημα, που μεσολάβησε από την διακοπή του πρωταθλήματος, κυρίως όμως από τότε που άρχισε να συζητείται σοβαρά το θέμα της αναδιάρθρωσης, οι άνθρωποι της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν κάθισαν με «σταυρωμένα χέρια», αλλά τους απασχόλησαν αρκετά θέματα που είχαν να κάνουν με τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τις τελευταίες εβδομάδες εξέτασαν διεξοδικά το θέμα του προπονητή, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα πρόκειται για πολύ γνωστό όνομα και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί, ενώ υπήρξαν επαφές και με κάποιους ποδοσφαιριστές, σε θέσεις που ούτως ή άλλως η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση, όπως για παράδειγμα αυτή του τερματοφύλακα, με τους Βελλίδη και Καλογεράκη να παρουσιάζονται "κλεισμένοι".

Όπως μας διαβεβαίωσε ο άνθρωπος που αυτή την εποχή "τρέχει" τα περισσότερα θέματα στην ομάδα, ο διευθύνων σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας, το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και αμέσως μετά την ανακοίνωση για την αναδιάρθρωση, θα έχει ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός της "Βασίλισσας", κάτι που σημαίνει ότι έχουν ήδη καταλήξει στον "εκλεκτό"!

Την σκυτάλη θα πάρει το "ξεσκαρτάρισμα" του έμψυχου δυναμικού, με τους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ να έχουν καταλήξει στο ποιοι παίκτες θα φύγουν και ποιοι θα παραμείνουν, όμως περισσότερο για το τυπικό του θέματος, θέλουν να έχει άποψη και ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Συγχρόνως με τα παραπάνω, όπως προαναφέραμε, τρέχουν τα μεταγραφικά θέματα, τα οποία πήραν επάνω τους οι μεγαλομέτοχοι, με στόχο να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στο "στήσιμο" της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι. Έχουν στα χέρια τους μία μεγάλη λίστα με ονόματα Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών, την οποία επεξεργάζονται και προχωράνε σε συμφωνίες με αυτούς που ξεχωρίζουν.

Έτσι, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένονται τα... σπουδαιότερα, σε ότι αφορά τις εξελίξεις και τις επίσημες ανακοινώσεις της Βεροιώτικης ΠΑΕ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS