ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1840 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ανακοινώθηκαν Εσπάρθα και Τζινάρ!

Με την μορφή... χιονοστιβάδας συνεχίζονται τα δελτία τύπου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά εξέδωσε τέσσερις ανακοινώσεις!!!

Μετά την συμφωνία με τον τεχνικό διευθυντή Κίκε Ερνάντεθ και τον προπονητή Χοσέ Γκρανέρο, οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών!

Ο λόγος για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Χοκιν Εσπάρθα και τον 27χρονο τερματοφύλακα Χαβιέ Τζιναρ, τους οποίους απέκτησε για 2 χρόνια.

Ο Εσπάρθα αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σαιζόν στον Παναθηναϊκό χωρίς να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του (8 συμμετοχές) ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Οσασούνα, της Ουέσκα και της Ζαμόρα. Έχει αγωνιστεί επίσης με την Εθνική ομάδα Κ19 της Ισπανίας.

Ο Τζινάρ ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Μπινισαλέμ, ενώ συνέχισε στη Σαμπαντέλ και την Ατλέτικο Μπαλεαρές από την οποία έμεινε ελεύθερος στο τέλος της περασμένης σαιζόν.

Το αξιοσημείωτο είναι όμως ότι ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Μπαρτσελόνα, στην οποία είχε μεταξύ άλλων συμπαίκτη τον Λιονέλ Μέσι σε νεαρή ηλικία (φωτο κάτω)!

Και μόνο ότι πέρασε από τους νέους της Μπάρτσα προφανώς και λέει πολλά για την αξία του, αν και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στις χαμηλές κατηγορίες της χώρας της Ιβηρικής.