ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1435 φορές

Ξεκινάει η εκκαθάριση του έμψυχου δυναμικού στην «Βασίλισσα»

Από σήμερα Δευτέρα (13/7) ξεκινάει το... ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού στη ΒΕΡΟΙΑ και μέχρι τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές με τους παίκτες που θα κληθούν να ενημερωθούν για τέλος της συνεργασίας τους με την "Βασίλισσα του βορρά".

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr, που αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, θα γίνει ριζική ανανέωση στο ρόστερ της ομάδας, αφού οι άνθρωποί της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι οποίοι πήραν τις διαβεβαιώσεις από τους αρμόδιους ότι η ομάδα τους από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στη Β' Εθνική των δύο -πιθανότατα- ομίλων (μένει μόνο το τυπικό της ανακοίνωσης για την αναδιάρθρωση), βάζουν από τώρα πολύ ψηλά τον πήχη θέλοντας η "Βασίλισσα" να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, με στόχο την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Έτσι, οι παίκτες που θα παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό, δεν θα ξεπερνούν σε αριθμό τα δάχτυλα των δύο χεριών, ενώ αυτοί που θα αποκτηθούν θα είναι οι περισσότεροι, παίκτες με παραστάσεις από την μεγάλη κατηγορία της χώρας μας, που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τους υψηλούς στόχους της «Βασίλισσας».