ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1199 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Παρελθόν και ο Αμαραντίδης!

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το έμψυχο δυναμικό της «Βασίλισσας του βορρά» και σήμερα ήταν η σειρά του Δημήτρη Αμαραντίδη να πάρει τον δρόμο προς την έξοδο!

Ο δυναμικός αριστερός οπισθοφύλακας, για τον οποίο οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι το πιθανότερο είναι να παραμείνει στο «κυανέρυθρο» ρόστερ, συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (27/05) με τους ιθύνοντες της ομάδας αλλά τελικά δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Έτσι, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από τη ΒΕΡΟΙΑ μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και θα αναζητήσει πλέον το νέο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Αμαραντίδης γίνεται ο 11ος παίκτης που λύνει το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους», μετά τους Αναστασόπουλο, Τζημογιάννη, Σισοκό, Μπάρμπα, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Τραπ, Κομόλοφ, Γκιγέρμο και Γκονσάλβες, ενώ ακολουθούν οι Τζόναθαν Λόπεζ, Ζεζίνιο και Σιόντης.

Όσον αφορά τον Γιώργο Καντιμοίρη, οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση είναι σε καλό δρόμο και αν όλα πάνε καλά εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του με τη «Βασίλισσα».