ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1296 φορές

Κλείνει προπονητή και την πρώτη μεταγραφή η «Βασίλισσα»

Μετά το γερό «ξεκαθάρισμα» που έγινε στο ρόστερ της ομάδας, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στρέφουν την προσοχή τους στην εύρεση του αντικαταστάτη του Ράτκο Ντόστανιτς και φυσικά στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως όλα δείχνουν, η πρώτη μεταγραφική κίνηση των «κυανέρυθρων» βρίσκεται στα σκαριά και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες.

Πρόκειται για τον 27χρονο τερματοφύλακα Τσάβι Τζινάρ, ο οποίος σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα Ισπανικής ιστοσελίδας (φωτο) βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Βεροιώτες.

Ο Τζινάρ αγωνίζεται από το 2011 ως βασικός στην Ατλέτικο Μπαλεάρες (Γ’ Εθνική) και μάλιστα του έχει απονεμηθεί το «Zamora Trophy» καθώς αναδείχθηκε ο γκολκίπερ με τα λιγότερα γκολ στην κανονική περίοδο (25 γκολ σε 29 παιχνίδια).

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ το 2012 λίγο έλλειψε να κάνει το άλμα για τις μεγαλύτερες κατηγορίες του Ισπανικού πρωταθλήματος, όταν η Αλμερία κινήθηκε για την απόκτησή του αλλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Στα υπόψη των «κυανέρυθρων» βρίσκεται πάντα και ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού Χοκίν Εσπάρθα.

Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιώργο Καντιμοίρη και Δημήτρη Αμαραντίδη, με τις επίσημες ανακοινώσεις -αν όλα πάνε καλά- να αναμένονται εντός των ημερών.

Τέλος, δύσκολα φαίνεται πως θα παραμείνουν στο ρόστερ της "Βασίλισσας" οι Καλτσάς και Μπαργκάν, από τους οποίους ζητήθηκε να βρουν ομάδα.

Όσον αφορά το θέμα προπονητή, από μέρα σε μέρα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη και μάλιστα σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες αυτός που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας δεν αποκλείεται να είναι και ο ίδιος ο Κίκε Ερνάντεθ!