ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 886 φορές

Κικερίδης: «Δύο προτάσεις από Βέλγιο για Μπεν»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Κικερίδης, ο άνθρωπος που έφερε τον Μπεν στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το πώς ήρθε στη ΒΕΡΟΙΑ: «Ο Μπεν ήρθε στη ΒΕΡΟΙΑ από την Βαλ, ομάδα της Γ' Γαλλίας με λιγότερα από 40.000 ευρώ. Αυτά ήταν τα χρήματα του συμβολαίου του, καθώς από την Γαλλία είναι ελεύθεροι. Υπάρχουν πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στην Γ' Γαλλίας, και το ζήτημα είναι να αφιερώνεις χρόνο και να παρακολουθείς τους ποδοσφαιριστές».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Το παιδί με την δουλειά και την προσπάθειά του ανέβασε μόνος του την αξία του. Μιλάω με τον εκπρόσωπό του και υπάρχουν δύο προτάσεις από το Βέλγιο για τον παίκτη με περισσότερα από 500.000 ευρώ. Από την Ελλάδα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση ούτε από τον ΠΑΟΚ, ούτε από τον Ολυμπιακό. Ο μάνατζέρ του αυτό λέει. Να ξέρετε, όμως, πως ο Πιέρ Ισά του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά τον Μπεν επειδή ασχολείται με την γαλλική αγορά».

Για το τί λέει ο Μπεν για όλα αυτά: «Είναι ανοιχτός για όλα ο Μπεν. Δεν πετάνε τα μυαλά του, είναι πολύ λογικό παιδί. Περιμένει και δεν πιέζει καμία κατάσταση».