Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ξεκινάει το… ξεσκαρτάρισμα στη «Βασίλισσα»
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1202 φορές

Ξεκινάει το… ξεσκαρτάρισμα στη «Βασίλισσα»

Μετά την συμφωνία με τους παίκτες που αυτή την στιγμή απαρτίζουν το ρόστερ τους, οι Βεροιώτες την εβδομάδα που μας έρχεται θα προχωρήσουν στο «ξεσκαρτάρισμα» του έμψυχου δυναμικού τους.

Οι πληροφορίες μιλάνε για μία εκ βάθρων ανανέωση, με τους παίκτες που θα παραμείνουν για να την βοηθήσουν και τη νέα περίοδο, να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας κάναμε μια πρόβλεψη με τις πιθανές παραμονές και τις μη ανανεώσεις συμβολαίων, των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ, την οποία σας παρουσιάζουμε και πάλι.

Έτσι, κατά τα φαινόμενα, ακλόνητα φαβορί για να παραμείνουν στην ομάδα είναι οι Σιμόνι, Πεταυράκης, Πασάς, Βοσνιάδης, Στάμου, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης, Μπλέτσας και Πόζογλου.

Ερωτηματικό για το αν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους αποτελούν οι Μουχάλης, Πολύζος, Καραγιάννης, Πολίτης, Ζούρκος, οι δανεικοί Παυλίδης, Μανιώτης και οι Πέντα, Γεωργιάδης Ν. κυρίως λόγω ηλικίας.

Το πιθανότερο να μην συνεχίσουν στην «Βασίλισσα» είναι οι παρακάτω παίκτες που είχαν τις λιγότερες συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα ή που δεν ήταν βασικοί και έπαιξαν περισσότερο σαν αλλαγές. Πρόκειται για τους Μουρατίδη, Λεφίδη, Μελικιώτη, Χαντζάρα και Κανούλα.

Τέλος ερωτηματικό αποτελούν και οι περιπτώσεις των νεαρών και πολλά υποσχόμενων τερματοφυλάκων Τσιμόπουλου, Μπλατσιώτη, όπως και των επίσης νεαρών Βασίλτση (φορ) και Ιωάννου (χαφ).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS