Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το "ευχαριστώ" του Κώστα Γεωργιάδη
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 737 φορές

Το "ευχαριστώ" του Κώστα Γεωργιάδη

Με δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πρώην -πλέον- προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Γεωργιάδης ευχαρίστησε όσους ανθρώπους ήταν κοντά του και ευχήθηκε τα καλύτερα στην "Βασίλισσα".

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Μια όμορφη συνεργασία με την ομαδα της ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ολοκληρώθηκε.

Πρωτίστως θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπικα η οποία με επέλεξε, με εμπιστεύτηκε και με στήριξε ώστε να οδηγήσουμε την ομάδα σε υψηλότερα επίπεδα.

Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και τους ανθρώπους που καθημερινά με την προσφορά τους συνετέλεσαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους συνεργάτες μου που μοιραστήκαμε επιτυχίες, αγωνιες και στεναχώριες.

Εξαιρετικη θέση στην καρδια μου είχε.. έχει και θα έχει ο κόσμος της Βέροιας που με την παρουσία του βοήθησε την ομάδα ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές!

Αισθανομαι και εκφράζω ενα τεράστιο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που συνεργάστηκα. Ποδοσφαιριστες που με τον επαγγελματισμό τους και το επίπεδο προσπάθειας τους με έκαναν περήφανο καθ’ολη τη διάρκεια της συνεργασιας μας!

Ευχομαι στην ομάδα της Βέροιας μελλοντικες επιτυχίες που θα την επαναφέρουν στην μεγάλη κατηγορία, εκεί που πραγματικά της αξίζει!

Κάθε «τέλος»..μια καινούργια αρχή...

Κωνσταντίνος Γεωργιάδης».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS