ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1264 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στο "κάδρο" για Γενικός - Τεχνικός Διευθυντής και ο Γιώργος Τουτζάρης

Το γεγονός ότι δεν παίρνουν οι αρμόδιοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου την τελική απόφαση για την αναδιάρθρωση, η οποία με τον ένα ή τον άλλον τρόπο πιστεύεται πως θα γίνει, δεν επιτρέπει στην ΒΕΡΟΙΑ, αλλά και στις άλλες ομάδες της F.L., να κάνει τον προγραμματισμό της για τη νέα περίοδο.

Έτσι οι άνθρωποί της «Βασίλισσας» κάνουν υπομονή, περιμένοντας την τελική και επίσημη απόφαση, προκειμένου να προχωρήσουν στο ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού, στην ενίσχυσή του, ανάλογα με την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα και στην οποία είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσει.

Το μόνο που θα ξεκαθαρίσει μέσα σε αυτή την εβδομάδα είναι το οικονομικό, που αφορά τους τελευταίους τέσσερις μισθούς των παικτών, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος στις αρχές του Μάρτη (τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του) και λόγω της έκτακτης ενίσχυσης κάθε παίκτη της με 800 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, γίνονται διερευνητικές επαφές αλλά και σκέψεις για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα, στις θέσεις του Γενικού - Τεχνικού διευθυντή, του σκάουτερ αλλά και του προπονητή.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, στην θέση του Κώστα Γεωργιάδη θα προτιμηθεί ένας πιο έμπειρος προπονητής, με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ώστε η "Βασίλισσα" να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Ονόματα κατά καιρούς ακούγονται, ακόμη και τρανταχτά, όμως από τους κύκλους της ΠΑΕ, τίποτα δεν έχει διαρρεύσει.

Για την θέση του τεχνικού διευθυντή, όπως ξαναγράψαμε, ακούγονταν τα ονόματα των Γιώτη Τσαλουχίδη, Παύλου Μυροφορίδη, οι οποίοι παραμένουν στα υπ΄ όψιν της ΠΑΕ, ενώ έχει προστεθεί και το όνομα ενός παλαιού γνώριμου της ομάδας, την περίοδο 2013-2014, του Γιώργου Τουτζάρη, που εδώ και καιρό είναι ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη και συγχρόνως εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου της Κρητικής ΠΑΕ, ο οποίος είναι Αιγύπτιος.

Πάντως οι άνθρωποι της ΒΕΡΟΙΑΣ θα ήθελαν τον ίδιο άνθρωπο, να μπορέσει να σηκώσει το βάρος των αρμοδιοτήτων και του Γενικού αλλά και του τεχνικού διευθυντή.

Ένας άλλος "παλιός γνώριμός", ο Γιώργος Κικερίδης, ο οποίος έχει εργαστεί με επιτυχία και παλαιότερα στην ομάδα, βρίσκεται στα υπ΄ όψιν της ΒΕΡΟΙΑΣ, για τον ρόλο του σκάουτερ.

Με όλους όσους προαναφέραμε έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές, με την διοίκηση της ομάδας να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και φυσικά αυτοί που θα πάρουν την τελική απόφαση θα είναι οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ αδελφοί Μπίκα.