Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάει για... αναδιάρθρωση και στο τεχνικό τιμ η "Βασίλισσα"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1564 φορές

Πάει για... αναδιάρθρωση και στο τεχνικό τιμ η "Βασίλισσα"

Εν αναμονή της τελικής απόφασης για την αναδιάρθρωση βρίσκονται οι άνθρωποι της "Βασίλισσας του βορρά" (όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας), ώστε να θέσουν σε εφαρμογή τον σχεδιασμό τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν, όλα δείχνουν ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα αγωνιστεί στην Super League 2, αφού το πιθανότερο σενάριο είναι να προαχθούν οι 8 πρώτες ομάδες της φετινής Football League στην παραπάνω κατηγορία, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο μέχρι την επίσημη απόφαση της ΕΠΟ.

Έτσι, με βάση τις προ 20ημέρου δηλώσεις στο kerkidasport.gr του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Αχιλλέα Μπίκα, που τόνισε πως η ομάδα θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια κατηγορία και να αγωνιστεί, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η συνεργασία της "Βασίλισσας" με το νεαρό τεχνικό Κώστα Γεωργιάδη δεν θα συνεχιστεί. Άλλωστε, λίγο έως πολύ ήταν γνωστό ότι από τον περασμένο Μάρτιο που θα τελείωνε το πρωτάθλημα, θα έληγε και η συνεργασία του 40χρονου κόουτς με την ΒΕΡΟΙΑ, λόγω της άσχημης πορείας της ομάδας και της αδυναμίας της να κυνηγήσει την άνοδο.

Η "Βασίλισσα" θα πάει σε μια λύση προπονητή, που θα διαθέτει πολύ περισσότερη εμπειρία και γνώση των κατηγοριών αυτών. Ήδη στην "πιάτσα" κυκλοφορούν κάποια δυνατά ονόματα, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς για να μπούμε σε... προπονητολογία!

Τέλος, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, γίνονται κινήσεις για να προσληφθεί ένας έμπειρος τεχνικός διευθυντής, αφού η θέση αυτή έχει χηρέψει μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μεταξά.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS