Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Δεν μπορεί να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός αν δεν ξεκαθαρίσουν αναδιάρθρωση και συμβόλαια παικτών
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1100 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Δεν μπορεί να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός αν δεν ξεκαθαρίσουν αναδιάρθρωση και συμβόλαια παικτών

Μετέωρη είναι η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, όπως και όλες οι ομάδες της FL, σε ότι αφορά τον προγραμματισμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που φθάνουν από την Αθήνα, κάθε άλλο παρά αισιόδοξες είναι, αφού αναφέρουν οτι στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, θα γνωρίζουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και συγκεκριμένα οι ΠΑΕ, αν θα γίνει ή όχι η αναδιάρ6ωση!

Εάν επαληθευθούν οι πληροφορίες, τότε γίνεται αντιληπτό, πόσο αυτή η μεγάλη καθυστέρηση θα πλήξει τις ομάδες, που μέχρι τότε δεν θα μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους, μιας και δεν θα γνωρίζουν σε ποια κατηγορία της χώρας μας θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν. 

Δυστυχώς το πρόβλημα που προαναφέρουμε δεν είναι το μόνο που αντιμετωπίζει η «Βασίλισσα» και οι άλλες ομάδες, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει από πλευράς πολιτείας και διοργανώτριας, τι μέλει γενέσθαι με τα συμβόλαια των παικτών, που λήγουν στις 30/6/20.

Θα μπορούν αυτά να λυθούν, ή λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, οι ΠΑΕ δεν θα έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν στην λύση της συνεργασίας τους, αφού υπάγονται και αυτές από τις 18 Μαρτίου, στις «επιχειρήσεις» που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους κατόπιν κρατικής εντολής και γι΄ αυτό θα τους απαγορεύονται οι απολύσεις εργαζομένων;

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Τα περισσότερα συμβόλαια στην «Βασίλισσα» λήγουν με το τέλος της φετινής περιόδου και συγκεκριμένα στις 30/6/2020. Συνολικά είναι 19 οι παίκτες που θα κληθούν από την διοίκηση να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους ή να αποχαιρετήσουν την ομάδα και να βρουν κάπου αλλού την τύχη τους. Μόλις 6 είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο συνεργασίας και για την επόμενη περίοδο (έως τον Ιούνιο του 2021) και είναι αυτοί οι οποίοι έχουν κατά κάποιο τρόπο το κεφάλι τους ήσυχο, ενώ μόνο ένας, ο Άλμπερτ Σιμόνι, έχει δεσμευθεί με την ΒΕΡΟΙΑ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα έως τον Ιούνιο του 2022.

Επίσης, η ομάδα έχει και δύο δανεικούς, τους Παυλίδης και Μανιώτη, που μόλις τελειώσουν τις φετινές υποχρεώσεις τους με την «Βασίλισσα», θα επιστρέψουν πιθανότατα στις ομάδες που ανήκουν, τον Απόλλωνα Αθηνών και τον Π.Α.Ο.Κ. αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα συμβόλαια των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ:

Λήγει 30/06/2022

Σιμόνι Άλμπερτ

Λήγουν 30/06/2021

Τσιμόπουλος Βασίλειος

Πεταυράκης Σταύρος

Μουχάλης Αστέριος

Πολύζος Στέφανος

Πασάς Ιωάννης

Καραγιάννης Αλέξανδρος

Λήγουν 30/06/2020

Βοσνιάδης Παναγιώτης

Πολίτης

Στάμου Δημήτριος

Μαραγκός Στυλιανός

Μουρατίδης Αργύριος

Λεφίδης Δούκας

Ταϊρης Λάμπρος

Πέντα Μαρτσέλο

Βεργώνης Αλέξανδρος

Ζούρκος Νικόλαος

Μπλέτσας Γεώργιος

Μελικιώτης Δημήτριος

Χαντζάρας Δημοσθένης

Κανούλας Αθανάσιος

Βασίλτσης Γεώργιος

Ιωάννου Ιωάννης

Μπλατσιώτης Πρόδρομος

Γεωργιάδης Νικόλαος

Πόζογλου Στυλιανός

Δανεικοί έως 30/6 /2020

Παυλίδης Χαράλαμπος

Μανιώτης Σεραφείμ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS