Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οριστική διακοπή στην Football League - Ανεβαίνουν σίγουρα Τρίκαλα και Ιωνικός
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 978 φορές

Οριστική διακοπή στην Football League - Ανεβαίνουν σίγουρα Τρίκαλα και Ιωνικός

Ολοκληρώθηκε η σημερινή κρίσιμη σύσκεψη των ομάδων της Football League (φωτο), στην οποία συμμετείχε και η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με τον πρόεδρο Χρήστο Μπίκα και τον διευθύνων σύμβουλο Αχιλλέα Μπίκα.

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα και να προβιβαστούν σίγουρα οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, δηλαδή τα Τρίκαλα και ο Ιωνικός, ενώ να μην υπάρξει υποβιβασμός από της FL της φετινής περιόδου.

Όσον αφορά το κομμάτι της αναδιάρθρωσης και την άνοδο περισσότερων ομάδων, αποφασίστηκε να γίνουν δύο προτάσεις προς την SL2, η οποία έχει προγραμματισμένη σύσκεψη αύριο Τετάρτη 3/6.

Η βασική πρόταση λοιπόν, είναι να γίνουν δύο όμιλοι των 16 ομάδων (σύνολο 32) στη νέα Β' Εθνική, ενώ η δεύτερη (αν δεν γίνει δεκτή η πρώτη) είναι να ανέβουν οι 8 πρώτες ομάδες της φετινής FL.

Σε κάθε περίπτωση, τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η ΕΠΟ, η οποία και θα πάρει την οριστική απόφαση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ

Μετά την πανδημία του Covid – 19, οι ομάδες της Football League έχουν περιέλθει σε οικονομική αδυναμία και επιπρόσθετα το κόστος του υγειονομικού πρωτοκόλλου είναι τόσο υψηλό που αδυνατούν να ανταποκριθούν.

Για τους λόγους αυτούς, στη σημερινή σύσκεψη των ΠΑΕ μελών της Football League, αποφασίστηκαν όπως εισηγηθούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας τα εξής:

1) Όπως τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League, προκειμένου να γίνει περαίωση του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και οριστική διακοπή αυτού

2) Όπως υποβληθούν δυο προτάσεις αναδιάρθρωσης:

α) Συγχώνευση της Super League 2 και Football League και δημιουργία νέας ενιαίας κατηγορίας χωρισμένης σε Βορρά και Νότο χωρίς να προκύψει υποβιβασμός καμίας ομάδος.

β) Άνοδος οκτώ (8) ομάδων από την Football League στην Super League 2, χωρίς να υπάρξει υποβιβασμός ομάδων. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS