Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κανένας δεν περισσεύει από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1340 φορές

Κανένας δεν περισσεύει από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Απαραίτητο συστατικό για την επίτευξη στόχων μιας ποδοσφαιρικής και όχι μόνο ομάδας, είναι η διοίκηση του Συλλόγου ή της ΠΑΕ.

Μια διοίκηση η οποία πρέπει από την δυνατότητα αντιμετώπισης των καθημερινών λειτουργικών εξόδων και των επενδύσεων που πρέπει να κάνει σε έμψυχο δυναμικό, θα πρέπει να λειτουργεί αρμονικά και συλλογικά. Ένα, επίσης, σημαντικό συστατικό το οποίο μεταδίδεται με ταχύτητα …Covid 19 και στην αθλητική κοινωνία.

Το ίδιο ισχύει και στην ΠΑΕ Βέροια, τη μεγαλύτερη ομάδα της Ημαθίας και την ξεχωριστή ιστορία την οποία κατέγραψε μέχρι σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στόχος, το συντομότερο να επιστρέψει εκεί που όλοι επιθυμούν και της αρμόζει σαν «βασίλισσα του βορρά». Στην Superleague…

Η σημερινή διοίκηση, αλλά και κάποια άλλα μέλη που διετέλεσαν σ΄ αυτήν, πριν από δύο χρόνια ανέλαβε να την ξαναφέρει ψηλά, με επικεφαλής την οικογένεια Μπίκα. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και την σημαντική συμμετοχή και προσφορά και των άλλων ανθρώπων της διοίκησης, της σημερινής και της προηγούμενης. Κυρίως δε την προσφορά του Στέφανου Αποστολίδη και του Νίκου Νούλα. Δύο επιχειρηματιών οι οποίοι εκτός από την οικονομική τους συνδρομή, «έτρεξαν» για την ομάδα και σε άλλα επίπεδα. Στάθηκαν κοντά σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, φρόντισαν το κάθε τι που έπεφτε στην αντίληψή τους. Είναι δύο παράγοντες της ομάδας που βρίσκονται πιο κοντά στην …λαϊκή μάζα, στους φιλάθλους, γιατί έτσι νοιώθουν οι ίδιοι και έτσι εκδηλώνονται.

Με την σύσταση ποδοσφαιρικής εταιρείας με μετοχολόγιο, το οποίο κατά 90% ανήκει στην οικογένεια Μπίκα, είναι λογικό τον πρώτο λόγο να τον έχει αυτή. Άλλωστε η οικογένεια Μπίκα αναλαμβάνει και το κόστος της ετήσιας επένδυσης που κάνει στην ομάδα, με την προσδοκία κάποια από τα χρήματα αυτά να επιστρέψουν μέσα από εισιτήρια, χορηγίες, διαφημίσεις, τηλεοπτικά και ενδεχόμενες πωλήσεις παικτών.

Αυτό όμως δεν αναιρεί την αναγκαιότητα ύπαρξης του συστατικού μιας διοίκησης που θα είναι ισχυρή όχι μόνο οικονομικά, αλλά συστρατευμένη στον κοινό σκοπό. Συστρατευμένη και με την αθλητική κοινωνία της Βέροιας και δη της Ημαθίας, ώστε ο ενθουσιασμός και η ορμή να γίνουν λάβα στην διαδρομή για τον στόχο.    

Τα αδέλφια Μπίκα με την μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα που είναι επιφορτισμένα, δεν έχουν την ευχέρεια να συνδεθούν στενότερα με τον φίλαθλο κόσμο της «βασίλισσας», αν και όλοι αναγνωρίζουν πως είναι «απλοί άνθρωποι, καλά παιδιά που δεν προκαλούν με την εν γένει συμπεριφορά τους».

Τον ρόλο αυτό τον έχουν μέχρι τώρα, έτσι τουλάχιστον το εκμαιεύουμε εμείς που κινούμαστε μεταξύ των φιλάθλων και αφουγκραζόμαστε τον παλμό τους, ο Στέφανος Αποστολίδης και ο Νίκος Νούλας. Επιχειρηματίες μεν, αλλά «λαϊκά παιδιά» όπως θα έλεγε ο καθένας μας. Με συμπεριφορά σαν δύο φιλάθλων της «Θύρα 4».

Όλα αυτά γράφονται γιατί τις τελευταίες μέρες ακούστηκε πως από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Στέφανος Αποστολίδης και ο Νίκος Νούλας, δεν θα συνεχίσουν στην διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια. Αυτό δεν πρέπει να γίνει. Εκτιμούμε πως αυτήν την στιγμή αυτοί οι δύο παράγοντες είναι ο «συνδετικός κρίκος» μεταξύ της ΠΑΕ Βέροια και των φιλάθλων της. Και δεν πρέπει να σπάσει και ούτε αντικαθίστανται, γιατί είναι από του …φυσικού τους!!!

Γι αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αποχωρήσουν από την διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια. Η ομάδα τους έχει ανάγκη στην πορεία για την κορυφή. Άλλωστε, στα δύο αυτά χρόνια δημιουργήθηκε μια καλή «χημεία» μεταξύ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ και των δύο αυτών παραγόντων. Και έτσι πρέπει να συνεχίσουν. Τους συνδέουν πολλά περισσότερα και δεν τους χωρίζει τίποτα.

Λειτουργώντας συλλογικά, με σεβασμό και αλληλοεκτίμηση στις απόψεις που εκφράζει ο καθένας, όταν κάθονται στο …οβάλ τραπέζι των συνεδριάσεων για τις σημαντικές αποφάσεις που λαμβάνουν κάθε φορά για το καλό της «βασίλισσας του βορρά».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS