ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1392 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Έβρεξε γκολ στο φιλικό με την Ξάνθη!

Φιλική ήττα με σκορ 5-1 γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ από την Skoda Ξάνθη, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (16/05) στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Οι γηπεδούχοι, που όπως ήταν φυσικό παρουσιάστηκαν χωρίς ιδιαίτερη όρεξη και με το μυαλό τους περισσότερο στις διακοπές που ξεκινούν από αύριο, αντιμετώπισαν μια ομάδα που βρίσκεται στην τελική ευθεία για το μπαράζ παραμονής στην Σούπερ Λίγκα και επομένως μόνο αδιάφορη δεν ήταν, με τον προπονητή τους Ράτκο Ντόστανιτς να κάνει και αρκετές δοκιμές παικτών.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι Ακρίτες έδειξαν τις διαθέσεις τους και αφού στο 4’ ο Βασιλακάκης αστόχησε από θέση τετ-α-τετ και στο 9’ ο Σολτάνι δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, στο 13’ πήραν κεφάλι στο σκορ.

Ο Μαρίν έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Σολτάνι αυτή τη φορά βρήκε τη μπάλα γράφοντας με κοντινό πλασέ το 0-1.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Μάνταλο, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος στην Βεροιώτικη άμυνα και μπήκε στην περιοχή γράφοντας με σουτ το 0-2.

Στο 21’ ήταν η σειρά του Τριάδη να χριστεί σκόρερ, όταν εκμεταλλεύθηκε την ωραία σέντρα του Μαρίν από δεξιά και με κοντινό πλασέ τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν προ στιγμήν και στο 24’ μείωσαν σε 3-1 με ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν (η μπάλα βρήκε πρώτα στην ρίζα της αριστερής δοκού), αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα οι Ακρίτες κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Τζημογιάννη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μαρίν (1-4).

Στο 38’ λίγο έλλειψε να γίνει το 1-5 αλλά ο Τζημογιάννης ανέκοψε την τελευταία στιγμή τον Σολτάνι, ενώ στο 41’ οι Βεροιώτες θα μπορούσαν να μειώσουν το σκορ αλλά ο Μάνος δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ από θέση τετ-α-τετ.

Στην επανάληψη ο Ράτκο Ντόστανιτς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, σε αντίθεση με το Νίκο Κεχαγιά που ξεκίνησε με την ενδεκάδα του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι όταν ο Καλτσάς από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του υπό δοκιμή Γεωργιάδη, ενώ στο 48’ η Ξάνθη απάντησε με το σουτ του Μαρίν να αποκρούεται δύσκολα από τον Αναστασόπουλο.

Στο 51’ ο Αποστολόπουλος έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο υπό δοκιμή Πάλλας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να επισκέπτονται με αξιώσεις την Βεροιώτικη περιοχή και στο 58’ ο Ράνος πλάσαρε αλλά ο υπό δοκιμή Αδάμος έδιωξε σωτήρια λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ενώ στο 60’ ο Μάνταλος σούταρε δυνατά αλλά ο Βασιλειάδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 70’ ο Ράνος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Βασιλειάδη γράφοντας το τελικό 5-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαντάκης με βοηθούς τους Καραγκιοζόπουλο και Παρασίου.

ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος (56’ Βασιλειάδης), Βέρτζος (73’ Αλιατίδης), Ουνγιαλίδης (46’ Αδάμος), Τζημογιάννης (46’ Σισοκό), Μπάρμπας (46’ Γεωργιάδης – υπό δοκιμή), Παυλίδης (51’ Τάνης), Αποστολόπουλος (73’ Λαζόπουλος), Κούτλας – υπό δοκιμή (46’ Πάλλας – υπό δοκιμή), Μπαργκάν (46’ Γιαννόπουλος), Καλτσάς (56’ Γκονσάλβες), Μάνος (58’ Ντόγος).

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης (56’ Τσέμα), Μπέρτος, Φλίσκας, Γούτας (56’ Χοσέμι), Τσαμούρης (77’ Κολλαρας), Βασιλακάκης (80’ Μπαρέττας), Ντε Γκουζμαν (56’ Ορφανίδης), Μαρίν (56’ Κάλβο), Τριάδης (71’ Παπαδημητρίου), Μάνταλος (71’ Ρούμπεν), Σολτάνι (56’ Ράνος).