ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1118 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ελεύθερη είσοδος στο φιλικό με Ξάνθη

Με το φιλικό ματς κόντρα στην Skoda Ξάνθη, η οποία προετοιμάζεται για το μπαράζ παραμονής στην Σούπερ Λίγκα, ολοκληρώνεται η φετινή αγωνιστική σεζόν στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής (16/05, 17:30) στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας με την είσοδο για τους φιλάθλους να είναι ελεύθερη, ενώ στην συνέχεια οι «κυανέρυθροι» θα πάρουν την καλοκαιρινή τους άδεια.

Άγνωστο βέβαια παραμένει το ποιοι από αυτούς θα επιστρέψουν στα μέσα Ιουλίου για την προετοιμασία της νέας περιόδου, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν από το ρόστερ της ομάδας, είτε γιατί δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας χρονιάς, είτε γιατί δεν θα τα βρουν στο οικονομικό με τη διοίκηση.

Πάντως, αύριο Παρασκευή πιστεύεται πως θα ξεκαθαρίσουν αρκετές από αυτές τις εκκρεμότητες, ενώ πιθανότατα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της παραμονής του προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς, μετά την συνάντηση που θα έχει ο Σέρβος τεχνικός με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη.

Να σημειωθεί ότι στο φιλικό με την Ξάνθη δεν θα αγωνιστεί ο Ζεζίνιο που ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα των ανδρών.