Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάρτε... κεφάλια!!!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2100 φορές

Πάρτε... κεφάλια!!!

Γκάφα... ολκής από την ΒΕΡΟΙΑ, η οποία χρησιμοποίησε τον Στέλιο Μαραγκό στο χθεσινό ματς με την Καλαμάτα, ενώ ήταν τιμωρημένος!

Έτσι, η "Βασίλισσα" κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά με 3-0 το χθεσινό ματς (το οποίο μέσα στο γήπεδο ήρθε ισόπαλο 1-1) και επιπλέον να της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το πρωτάθλημα!!

Η «Μαύρη Θύελλα» εκμεταλλευόμενη το άρθρο 7 παράγραφος 4δ του πειθαρχικού κώδικα το οποίο αναφέρει: «οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να δηλώσουν προς έκτιση ποινής τις δύο (2) τελευταίες αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και τους αγώνες κατάταξης που ακολουθούν (play off, play out)», θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και λογικά θα δικαιωθεί.

Ο Μαραγκός συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες την 22η αγωνιστική και θα έπρεπε βάσει του παραπάνω άρθρου, να εκτίσει την ποινή του την 23η (με Καλαμάτα) και 24η (με Ιάλυσο). Αυτό όμως, είτε πέρασε... απαρατήρητο από τον τεχνικό δ/ντη Γιώργο Μεταξά, τους υπέυθυνους των γραφείων της ΠΑΕ και το προπονητικό τιμ, είτε όλοι αυτοί είχαν άγνοια του άρθρου που προαναφέραμε, με αποτέλεσμα να γίνει αυτό το τραγικό λάθος!

Από πλευράς ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ δεν υπήρξε ακόμη κάποια επίσημη τοποθέτηση, όμως το σίγουρο είναι ότι αυτό που έγινε εκθέτει ανεπανόρθωτα την ομάδα και δεν γίνεται ούτε σε ερασιτεχνικά σωματεία! Το βέβαιο είναι ότι μετά από αυτό θα πρέπει να πέσουν... κεφάλια!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΜΕΙΛ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS