Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αναστάτωση στη ΒΕΡΟΙΑ με τις φήμες για αδελφούς Μπίκα και Ξάνθη - Τι ισχύει;
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2564 φορές

Αναστάτωση στη ΒΕΡΟΙΑ με τις φήμες για αδελφούς Μπίκα και Ξάνθη - Τι ισχύει;

Αναστάτωση προκάλεσαν στον φίλαθλο (και όχι μόνο) κόσμο της "Βασίλισσας του βορρά", σημερινές πληροφορίες που μετέδωσε το "Metropolis 95.5" και κάνουν λόγο για ανάμειξη των αδελφών Μπίκα στην ομάδα της Ξάνθης!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο δημοσιογράφος Βασίλης Μάστορας, ο Χρήστος Πανόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, το Σάββατο (7/3) και ώρα 14:00, η οποία ίσως έχει θέμα και τη διαδοχή του στην ακριτική ομάδα, αφού ο κ. Πανόπουλος βρίσκεται από καιρό σε διαπραγματεύσεις με τους αδελφούς Μπίκα, ιδιοκτήτες της χορηγού-εταιρίας της Ξάνθης που είναι και ιδιοκτήτες της ΒΕΡΟΙΑΣ. Μάλιστα τονίζει ότι στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να προκύψει ζήτημα πολυϊδιοκτησίας, αφού πρόκειται για ομάδες διαφορετικών κατηγοριών!

Από την πλευρά της διοίκησης της "Βασίλισσας" δεν υπήρξε κάποια επίσημη τοποθέτηση, με τις πληροφορίες μας από το πολύ στενό περιβάλλον των αδελφών Μπίκα, να διαψεύδουν τις φήμες αυτές και να τονίζουν ότι οι πετυχημένοι επιχειρηματίες είναι μόνο χορηγοί στην Ακριτική ομάδα και τίποτα παραπάνω, συνεχίζοντας κανονικά την προσπάθειά τους στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Παράλληλα, σε επικοινωνία που είχαμε με συνάδελφο από την Ξάνθη, μας τόνισε ότι κανένας στην πόλη δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω για το θέμα αυτό, παρά μόνο η Αθήνα, εννοώντας τον Χρήστο Πανόπουλο.

Το σίγουρο είναι ότι όλο αυτό προκαλεί μεγάλη ηθική και ψυχολογική ζημία στην ομάδα και δημιουργεί κλίμα αβεβαιότητας, τη στιγμή που παλεύει για την άνοδό της από την Football League, με τις όποιες ελπίδες της έχουν απομένει.

Πάντως, θα πρέπει σύντομα οι άνθρωποι που ηγούνται την Βεροιώτικη ΠΑΕ, να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους, με μια επίσημη ανακοίνωση, γιατί όλα αυτά είναι εις βάρος της ομάδας με την οποία κάνουν τεράστια προσπάθεια τα δύο τελευταία χρόνια, να την επαναφέρουν στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS