ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1277 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Φιλική νίκη επί του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Φιλική νίκη σημείωσε η ΒΕΡΟΙΑ το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, επικρατώντας με σκορ 1-0 του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ.

Το ματς, που έγινε κάτω από τα βλέμματα αρκετών φιλάθλων, ήταν αρκετά καλό με τους «ασπρόμαυρους» να είναι ανώτεροι στο ξεκίνημα και να φτάνουν 3-4 φορές κοντά στο γκολ.

Στο 20’ ο Αντώνης Ηλιάδης σούταρε από πλάγια λίγο άουτ, ενώ στο 23’ την ίδια τύχη είχε το πλασέ του Καφέ.

Στο 25’ ο Τσακαλίδης σούταρε αλλά ο Βασιλειάδης απέκρουσε σε κόρνερ και τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Καφέ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Μετά το μισάωρο οι «κυανέρυθροι» βελτίωσαν την εικόνα τους και στο 38’ η καρφωτή κεφαλιά του Μπάρμπα, έπειτα από κόρνερ του Καλτσά, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 44' άνοιξαν το σκορ με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκονσάλβες, με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του Σταματέλου.

Στην επανάληψη ο Ράτκο Ντόστανιτς χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες από την Κ20 ενώ και ο Γερμανός Σιαφαρίκας πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει και τις δύο ομάδες να έχουν από μία μόνο καλή στιγμή.

Στο 65’ ο Μάνος πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση κατέληξε στην ρίζα του δεξιού δοκαριού, ενώ στο 71’ ο Βασιλειάδης απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Καφέ.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της «Βασίλισσας» δοκίμασε και δύο ποδοσφαιριστές, έναν αριστερό οπισθοφύλακα και έναν επιθετικό, οι οποίοι δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο Τάσος Μουρατίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βασιλειάδης, Αποστολόπουλος, υπό δοκιμή, Μπάρμπας, Σισοκό, Σιόντης (42’ Τανης), Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν (30’ Τσουλχαϊ), Γκονσαλβες, υπό δοκιμή.
Β’ ημίχρονο: Βασιλειάδης, υπό δοκιμή (64’ Ουνγιαλιδης), Κατσούλης, Τακίδης, Τσουλχαϊ, Τανης, Ράδης, Στασινόπουλος, Ντόγος, Μάνος, υπό δοκιμή (58’ Ρογγοτης).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματελος, Σαλεπης, Ηλιαδης Γρ., Σαρηγιαννιδης (65’ Τριανταφυλλίδης), Μαυριδόγλου (68’ Κωτσόπουλος), Τσακαλίδης (35’ Αργυρίου), Πιέτρα, Γεωργίου (63’ Σπανος), Αργυρόπουλος (68’ Μπακιρτζης), Καφές (74’ Κατόγλου), Ηλιάδης Αντ.