ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1277 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις

Να πάρουν την αδειοδότηση επίσημα στα χέρια τους περίμεναν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και αυτό θα κάνουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, αρχής γενομένης από την ανανέωση ή μη της συνεργασίας με τον προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να συνεχίσει στη «Βασίλισσα», το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Αρβανιτίδη, οπότε όλα θα εξαρτηθούν από το αν τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό.

Και αυτό γιατί, όπως θα έκανε ο καθένας, ο Ντόστανιτς θα αξιώσει παραπάνω χρήματα, καθώς διαφορετικά είναι να πηγαίνεις σε μια ομάδα ως αντικαταστάτης κάποιου άλλου και διαφορετικά να ξεκινάς από την αρχή της περιόδου.

Εδώ λοιπόν είναι το ερώτημα, αν ο μεγαλομέτοχος θα δεχθεί μια τέτοια αξίωση.

Επαφές και με ποδοσφαιριστές

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν στη Βεροιώτικη ΠΑΕ και οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30/6, όπου και εδώ αναμένεται να παίξει τον κυριότερο ρόλο το οικονομικό.

Ο αριθμός των παικτών αυτών φτάνει τους 16 (!), ενώ θα πρέπει να προσθέσουμε και τους Μπεν και Κομόλοφ που όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Ο Γάλλος επιθετικός, μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε με την φανέλα της «Βασίλισσας» αναμένεται να δοθεί σε άλλη ομάδα (ίσως στον Ολυμπιακό) ώστε να πάρει χρήματα από τη μεταγραφή του και η ΒΕΡΟΙΑ, ενώ ο Ρώσος μέσος δεν επιθυμεί να παραμείνει, αν και το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2014, μιας και δεν του δόθηκαν ευκαιρίες για να δείξει την αξία του.

Αυτό πάντως που έχει στόχο η διοίκηση είναι να κρατήσει και την ερχόμενη σεζόν «χαμηλά» συμβόλαια ώστε να μην ξεφύγει το μπάτζετ της ομάδας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία - μία τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι στα τέλη Ιουνίου:

Αμαραντίδης: Υπάρχει επιθυμία και των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας τους και αυτό που μένει είναι να τα βρουν και στο οικονομικό, ώστε ο δυναμικός πλάγιος αμυντικός να παραμείνει για μία ακόμη χρονιά στους «κυανέρυθρους».

Αναστασόπουλος: Δύσκολα θα συνεχίσει στη «Βασίλισσα» ο έμπειρος τερματοφύλακας καθώς η διοίκηση θέλει να «απαλλαγεί» από το σχετικά υψηλό συμβόλαιό του.

Αποστολόπουλος: Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που ανήκει (ΠΑΟΚ).

Βεργώνης: Ο MVP του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να φοράει τα κυανέρυθρα. Το μόνο που απομένει είναι να τα βρει με τη διοίκηση στο οικονομικό και μάλλον δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Γεωργιάδης: Μετά από τέσσερα χρόνια ο αρχηγός της «Βασίλισσας» θα αποτελέσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- παρελθόν από την ομάδα, αφού τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Γκονσάλβες: Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ίσμαελ Γκονσάλβες, ο οποίος δεν βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του, ενώ και η ομάδα δεν «καίγεται» για να τον κρατήσει.

Ζεζίνιο: Το οικονομικό θα παίξει τον κυριότερο ρόλο για την παραμονή ή όχι του ταλαντούχου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στη ΒΕΡΟΙΑ. Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι η επέκταση -για έναν ακόμη χρόνο- του δανεισμού του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά θα πρέπει να τα βρουν και στο οικονομικό.

Καντιμοίρης: Η ομάδα θέλει να τον κρατήσει αφού είναι γνωστές οι ικανότητές του, ενώ και ο ποδοσφαιριστής είναι ικανοποιημένος στη ΒΕΡΟΙΑ και δεν επιθυμεί να αποχωρήσει, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί στον οικονομικό τομέα.

Κοτταρίδης: Θα παραμείνει στην ομάδα ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ αν παραστεί ανάγκη δεν αποκλείεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του και σαν τρίτος τερματοφύλακας.

Τζόναθαν Λόπεζ: Το πιθανότερο είναι να παραμείνει στην ομάδα, αφού τόσο ο ίδιος  όσο και η διοίκηση επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μπάρμπας: Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το αν θέλει να παραμείνει ή όχι στην ομάδα και αυτό θα γίνει μετά την συνάντηση που θα έχει με την διοίκηση και αφού ακούσει την προσφορά που θα του γίνει.

Όστοϊτς: Επιθυμία της ομάδας είναι να κρατήσει τον Σέρβο στο ρόστερ της και πιστεύεται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αφού και ο παίκτης είναι θετικός στην παραμονή του.

Γκιγέρμο: Έχει κάποιες καλές προτάσεις στα χέρια του, αλλά δίνει τον πρώτο λόγο στη ΒΕΡΟΙΑ. Αν η οικονομική πρόταση που θα του γίνει από τη «Βασίλισσα» είναι κοντά στις απαιτήσεις του, τότε θα παραμείνει μιας και αυτό θέλει και ο ίδιος.

Σιόντης: Η ομάδα τον θέλει και θα του καταθέσει την οικονομική της πρόταση. Αν την αποδεχθεί θα παραμείνει στο ρόστερ.

Σισοκό: Θετικά βλέπουν στην ομάδα την παραμονή του υψηλόσωμου Γάλλου αμυντικού, ο οποίος αν όλα πάνε καλά θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της «Βασίλισσας».

Τραπ: Δεν θα παραμείνει στο «κυανέρυθρο» ρόστερ ο Τσέχος μέσος, καθώς όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, αν και το συμβόλαιό του ήταν από τα υψηλότερα.

Όσον αφορά, τέλος, τους δανεικούς Πλαβούκο και Σεγούντο, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα επιστρέψουν στην ομάδα και αυτό θα γίνει το προσεχές διάστημα σε συνεννόηση πάντα με τον προπονητή.