ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1226 φορές

Μπεν και Καντιμοίρης στην καλύτερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ!

Την… τιμητική της είχε η ΒΕΡΟΙΑ στα βραβεία Nova-Superleague 2014, που μεταδόθηκαν το βράδυ της Δευτέρας από το συνδρομητικό κανάλι.

Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Καντιμοίρης και Μοχάμεντ Μπεν συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος 2013-2014, γεγονός πολύ σημαντικό για τη «Βασίλισσα» και φυσικά για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Επίσης, ο έτερος γκολκίπερ Νίκος Αναστασόπουλος βραβεύτηκε για την καλύτερη απόκρουση του πρωταθλήματος, την οποία έκανε στο εντός έδρας ματς της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. (1-2) όταν είπε δύο φορές «όχι» στα κοντινά σουτ του Στέφανου Αθανασιάδη!

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος:

Τερματοφύλακες

Καντιμοίρης (ΒΕΡΟΙΑ)
Τζόρβας (Απόλλων)

Αμυντικοί

Μπούρμπος (Ο.Φ.Η.)
Γκάλο (Παναιτωλικός)
Λαζαρίδης (Ατρόμητος)
Μανωλάς (Ολυμπιακός)
Γιαννούλης (Ατρόμητος)
Νάνο (Παναθηναϊκός)

Μέσοι

Τζάνης (Πανθρακικός)
Κόρμπος (Απόλλων)
Λεοζίνιο (Καλλονή)
Λούκας (Π.Α.Ο.Κ.)
Ντομίνγκεζ (Ολυμπιακός)
Ντε Μπλάσις (Αστέρας)
Ούμπιδες (Ατρόμητος)

Επιθετικοί

Μπεν (ΒΕΡΟΙΑ)
Κάμπελ (Ολυμπιακός)
Μπεργκ (Παναθηναϊκός)
Σολάρι (Ξάνθη)
Παπαδόπουλος (Ατρόμητος)
Τόρες (Πλατανιάς)

Δήλωση Καντιμοίρη: «Είναι πολύ ευχάριστο γεγονός ότι μέσα από σκληρή δουλειά ήρθε μια επιβράβευση από όλους που με ψήφησαν για την καλύτερα εικοσάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο και κυρίως τους συμπαίκτες μου που με τη βοήθεια τους πήρα αυτό το βραβείο».

Δήλωση Μπεν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που λαμβάνω αυτή τη τιμή. Νιώθω υπερηφάνεια. Αυτό οφείλεται στους συμπαίκτες μου και στο σύλλογο της ΒΕΡΟΙΑΣ. Πέτυχα αρκετά γκολ τη φετινή σεζόν και θα ήθελα να αφιερώσω τα γκολ και το βραβείο στους συμπαίκτες μου και στη ΒΕΡΟΙΑ».

Αναστασόπουλος: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά στη ΒΕΡΟΙΑ»

Στη δουλειά που γίνεται στη ΒΕΡΟΙΑ απέδωσε τις εμφανίσεις των τερματοφυλάκων, ο Νίκος Αναστασόπουλος κατά την παραλαβή του βραβείου Nova Super League για την καλύτερη απόκρουση της χρονιάς. 

«Χαίρομαι καταρχάς για τον Γιώργο Καντιμοίρη γιατί είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στη ΒΕΡΟΙΑ στους τερματοφύλακες και αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Ερωτηθείς για το ποια ήταν πιο δύσκολη απόκρουση από τις δύο που έκανε στο ματς με τον Π.Α.Ο.Κ. απάντησε: «Η πρώτη απόκρουση είναι δύσκολη αλλά εμείς οι τερματοφύλακες όταν βλέπουμε το κορμί του ποδοσφαιριστή ψηλό-μαντεύουμε που θα πάει η μπάλα, οπότε η δεύτερη είναι πιο δύσκολη. Είναι από κοντινή απόσταση και είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις. Παίζω τόσα χρόνια ποδόσφαιρο και είναι μία από τις πιο δύσκολες αποκρούσεις που έχω κάνει».

Για τη φετινή σεζόν: «Είναι μία ομάδα όπου κάθε χρόνο δίνει τη μάχη της για να κρατηθεί στην κατηγορία. Όλοι έβαλαν το χεράκι τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές που είχα στην καριέρα μου και με βοήθησαν».

Για τους αμυντικούς που απαρτίζουν την καλύτερη εικοσάδα: «Όλοι τους είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι από τη φύση τους αμυντικοί ποδοσφαιριστές και είναι χαρά για κάθε τερματοφύλακα να τους έχει μπροστά του. Εγώ χαίρομαι ακόμη περισσότερο γιατί οι περισσότεροι είναι Έλληνες».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον τερματοφύλακα: «Η Σούπερ Λιγκ γενικά έχει καλούς τερματοφύλακες. Δεν θα ήταν σωστό να αδικήσω κάποιον. Ο Καπίνο είναι καλός τερματοφύλακας και φέτος πήρε παιχνίδια».

Για τον στόχο της επόμενης σεζόν: «Είπαμε ότι δεν γίνεται να περάσουμε ξανά αυτά που περάσαμε. Πρέπει να γίνει καλύτερος προγραμματισμός και να δουλέψουμε σκληρά ώστε να μην ξαναπεράσουμε αυτά που ζήσαμε φέτος. Νομίζω ότι η ΒΕΡΟΙΑ επειδή έχει μια δυνατή και υγιή διοίκηση μπορεί να τα καταφέρει».

Αναλυτικά οι κορυφαίοι της φετινής χρονιάς:

Πρώτος σκόρερ: Σολάρι (Ξάνθη)
 
Καλύτερη απόκρουση: Αναστασόπουλος (ΒΕΡΟΙΑ)
 
Δήλωση της χρονιάς: Γουνδουλάκης (Πλατανιάς)
 
Καλύτερη ασίστ: Καραμάνος (Ατρόμητος)
 
Ρούκι της σεζόν: Ρισβάνης (Παναθηναϊκός)
 
MVP της σεζόν: Μπεργκ (Παναθηναϊκός)
 
Καλύτερος προπονητής της σεζόν: Αναστασίου (Παναθηναϊκός)
 
Καλύτερο γκολ της σεζόν: Ντουντού (Ο.Φ.Η.)

Φερ-πλέι: Βελλής (Απόλλων Σμύρνης)