ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1316 φορές

Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Η ΒΕΡΟΙΑ χθες στην Νεάπολη, στην έδρα του Ιωνικού, πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο την διατηρεί στα φαβορί για την κατάκτηση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων, που οδηγούν στην SL2.

Οι Βεροιώτες παράγοντες, που ομολογουμένως έτυχαν μίας πολύ καλής φιλοξενίας από τον επίσημο Ιωνικό, σχολίαζαν μετά το παιχνίδι με τα καλύτερα λόγια, όχι μόνο το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 200 περίπου οργανωμένοι φίλοι των γηπεδούχων, οι οποίοι κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, φώτισαν τον σκοτεινιασμένο, λόγω του καιρού, Αττικό ουρανό και έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα, με τα δεκάδες καπνογόνα που άναψαν (όπως άλλωστε φαίνεται στη φωτο και το βίντεο).

Εδώ όμως έρχεται η διαφορετική αντιμετώπιση που έχουν οι ομάδες και ταιριάζει απόλυτα η ρήση, που κάνει λόγο για "δύο μέτρα και δύο σταθμά", που εφαρμόζονται στα Ελληνικά γήπεδα. Το άναμμα καπνογόνων, γενικά απαγορεύεται και μάλιστα τιμωρείται τόσο αυτός που το χρησιμοποιεί, όσο και η ομάδα του. Και εδώ γεννάται το ερώτημα: Γιατί σε άλλα γήπεδα αφήνει αδιάφορη την Αστυνομία και τον παρατηρητή του αγώνα και σε άλλα ευαισθητοποιεί , τόσο τα αρμόδια Αστυνομικά όργανα, με αποτέλεσμα για ένα καπνογόνο να προβαίνουν σε σύλληψη φιλάθλου, όσο και τους παρατηρητές αγώνων, που δεν παραλείπουν να το αναφέρουν ακόμη και στο φύλλο αγώνα.

Με το παραπάνω σχόλιο, δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο σωματείο του Ιωνικού, αλλά να αναδείξουμε την διαφορετική αντιμετώπιση που έχουν οι ομάδες και οι φίλαθλοί τους.