ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 830 φορές

Θεοδοσιάδης: "Θα μπορούσαμε να είχαμε διαφορετικό σκορ"

Πολύ ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής της Βέροιας, Σάκης Θεοδοσιάδης, από την απόδοση της ομάδας του και την εικόνα πολλών αναπληρωματικών που έπαιξαν, καθώς τακτικά στάθηκαν πολύ καλά όπως και οι βασικοί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της "Βασίλισσας" μετά την λήξη του αγώνα Κυπέλλου στα Γιάννενα:

«Ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε καλή και ποιοτική ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια για τη συνολική παρουσία των παιδιών. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έπαιζαν πολύ στο πρωτάθλημα. Βάζουμε άνω τελεία σήμερα και σε ένα μήνα ακολουθεί το επαναληπτικό παιχνίδι. Χάσαμε 1-0, αλλά θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί όταν έρθει η ώρα. Κρατάμε τα οφέλη από τη σημερινή μας παρουσία. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία ως ομάδα, αν ήμασταν τυχεροί θα είχαμε κι ένα διαφορετικό το σκορ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με ορμή στο β’ ημίχρονο και μας επηρέασε και η αποβολή, αλλά πάλι είχαμε φάσεις να ισοφαρίσουμε, όπως φάση είχε και ο ΠΑΣ με το δοκάρι.

Βάζουμε άνω τελεία, κοιτάμε και πάλι το πρωτάθλημα και το ματς με το Αιγάλεω, όπου για μας είναι μονόδρομος η νίκη. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα και τον περιμένουμε σε ένα μήνα στη Βέροια».

Για το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του, καθώς έδειξε εξαιρετική εικόνα όλο αυτό το διάστημα:

«Οι παίκτες κυρίως και φυσικά τα καλά αποδυτήρια. Δουλεύουμε καθημερινά. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα η Football League. Καλή ομάδα και ο ΠΑΣ με εξαιρετικές μονάδες και φάνηκε αυτό σήμερα σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Αλλάξαμε όλη την ενδεκάδα και είναι σημαντικό για ‘μενα, γιατί τακτικά έπαιξαν ίδια με αυτούς που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα».

Γιαννίκης: «Θέλει χρόνο και ρυθμό η ομάδα»

Από την πλευρά του ο τεχνικός το ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά για 10 λεπτά, μετά κάναμε ένα κακό τέταρτο, αλλά ξαναβρήκαμε ρυθμό μέχρι το ημίχρονο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, όμως δεν μου άρεσε που με έναν παίκτη περισσότερο και με επιθετικές αλλαγές δεν είχαμε καλή πάσα και καλές κινήσεις. Απειληθήκαμε, μάλιστα, από ένα στημένο και χρειάστηκε η μεγάλη επέμβαση του Χουτεσιώτη, αλλά συμβαίνουν αυτά στις στημένες μπάλες. Η ομάδα ψάχνει ακόμα τον ρυθμό της για 90 λεπτά.

Αντιμέτωπός μας ήταν ένας καλά οργανωμένος αντίπαλος. Είχαμε λύσεις να διασπάσουμε το πρέσινγκ που μας άσκησε, δεν δεχτήκαμε γκολ κι αυτό είναι σημαντικό και πάμε στο επαναληπτικό παιχνίδι να ‘κλειδώσουμε’ την πρόκριση».

Για το αν περίμενε τόσο καλή τη Βέροια: «Και στο φιλικό είχε δείξει ότι πρεσάρει ψηλά και με τη Λιβαδειά που τη νίκησε στο κύπελλο 3-0 ήταν εξίσου καλή και το περιμέναμε να είναι αξιόμαχη ομάδα. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, σεβόμαστε κάθε ματς, δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Βέροια. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη, κάναμε κατοχή, είχαμε τον έλεγχο και μεγάλα διαστήματα με καλή κυκλοφορία».

Για τον τραυματισμό του Κάστρο: «Δεν ξέρουμε ακόμα, χτύπησε στον έσω πλάγιο και στο γόνατο, αλλά ελπίζω να μην είναι σοβαρό. Είναι λογικό όταν παίζουμε με κατοχή μπάλας να μας αμύνονται σκληρά κάποιες φορές. Μυϊκούς τραυματισμούς δεν έχουμε, γιατί χειριζόμαστε καλά τις εντάσεις στην προπόνηση. Και ο Ξύδας έχει ένα χτύπημα στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του βγάζει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και μπορεί να κυριαρχήσει: «Οι παίκτες αυτοί δεν κυριαρχούσαν τα προηγούμενα χρόνια. Δεν πατάμε ένα κουμπί και αλλάζει αυτό το πράγμα από τη μία μέρα στην άλλη. Είναι δύσκολη δουλειά και είναι μεγάλο ρίσκο να έχεις τον έλεγχο, αλλά να μην τρως αντεπιθέσεις. Είχαμε ψυχραιμία στο παιχνίδι μας. Σιγά – σιγά θα αλλάξουν αυτά, μην ξεχνάτε ότι έχουμε τεράστιες διακοπές στο πρωτάθλημα και χάνεται ο ρυθμός. Δεν δεχτήκαμε γκολ από μία οργανωμένη ομάδα, ασχέτως που είναι σε μικρότερη κατηγορία. Είχαμε ρυθμό, αλλά όχι 90 λεπτά. Αδικούμε τους παίκτες πρέπει να μάθουν νέα πράγματα. Από το 26’ως το 45’ και στο β’ μέρος ως και 10 λεπτά μετά το γκολ, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν ήμασταν δημιουργικοί μετά δεν πρέπει να ρισκάρουμε κιόλας, είχαμε το υπέρ μας 1-0. Εισπράττουμε τη νίκη και πάμε για το επαναληπτικό».

Για το αν θα γίνουν κάποιες διορθώσεις εν όψει Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης όπως τον είδα και χθες, είναι μία ομάδα που πιέζει ψηλά, είναι δημιουργικός και δεν θα καθίσει πίσω να αμυνθεί ούτε θα μας αφήσει να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Πηγή: super-fm.gr