ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1122 φορές

Τι δήλωσαν Θεοδοσιάδης και Δερμιτζάκης μετά το τέλος του Μακεδονικού ντέρμπι

Φιλοφρονήσεις αντάλλαξαν οι δύο προπονητές για την φιλία που τους δένει και τις προπονητικές τους ικανότητες, στην αρχή της συνέντευξης τύπου.

Στην συνέχεια ο προπονητής της Βέροιας Σάκης Θεοδοσιάδης ευχαρίστησε την Καβάλα για την φιλοξενία και υποσχέθηκε εκ μέρους της ΠΑΕ για ανταπόδοση στον β΄ γύρο.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Καβάλας Παύλος Δερμιτζάκης ευχήθηκε η Βέροια να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους της γιατί πέρα από το όνομα, είναι πολύ καλή ομάδα και οργανωμένη.

Συγκεκριμένα οι δύο προπονητές είπαν:  

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Προπονητής Βέροιας): Σήμερα η ομάδα μου έδωσε πολλά, αλλά στην ουσία δεν πήρε τίποτα. Δεν είχαμε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου προσπάθησαν πάρα πολύ και στα δύο ημίχρονα. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε τις προϋποθέσεις. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι δυνατός στις στημένες φάσεις και σε μία από αυτές πέτυχε το γκολ, σε μία φάση κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι οι παίκτες μου ότι είχαν να δώσουν, το έδωσαν. Προσπάθησαν πολύ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε η ώρα, ίσως, αγχώθηκαν λίγο περισσότερο, αλλά νομίζω ότι την φάση που ψάχναμε, την κάναμε αλλά δεν έγινε γκολ και έτσι χάσαμε το παιχνίδι.

Αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να μας πεισμώσει, να κοιτάξουμε μπροστά, έτσι ώστε να αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας με τον Ασπρόπυργο. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου γιατί, για μένα, προσπάθησαν πολύ, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θεωρώ ότι δικαιούμασταν. Έτσι είναι αυτή η κατηγορία. πρέπει να μας πεισμώσει και να μας δυναμώσει και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα από αύριο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε:

Όταν ένας αντίπαλος παίζει στο μισό γήπεδο, στο δημιουργικό κομμάτι είναι πολύ δύσκολο ώστε να φτάσεις πιο εύκολα στην αντίπαλη εστία. Για να μπεις σε μια οργανωμένη άμυνα ή θα το κάνεις από ψηλά, ή με συνδυαστικό παιχνίδι και να απειλήσεις με σουτ από μεσαία ή μακρινή απόσταση. Θεωρώ ότι εμείς προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά παίζει και ο αντίπαλος. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις πάνω σ΄ αυτό το κομμάτι, αλλά είναι η δομή της κατηγορίας, πόσο μάλιστα όταν είσαι πίσω στο σκορ και ο αντίπαλος προσπαθεί να το κρατήσει. Έτσι στις αντεπιθέσεις ο αντίπαλος βρήκε χώρους και δημιούργησε κάποιες καταστάσεις, γιατί ήμασταν πολύ ψηλά. Πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα δίνουμε λύση και σ΄ αυτό το κομμάτι.   

ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (Προπονητής Καβάλας): Είμαστε αδικημένοι σ΄ αυτήν την κατηγορία. Όλοι βγήκαμε πρωταθλητές, αλλά στην ουσία ...σωθήκαμε και αγωνιζόμαστε στη ίδια κατηγορία. Άρα είναι στο χέρι μας να διαφημίσουμε αυτό το πρωτάθλημα για να ζητήσουμε περισσότερα πράγματα ή πράγματα που μας αναλογούν.

Προερχόμασταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Ήταν κάτι που δεν ήταν μέσα στο πλάνο μας, αλλά κι εγώ και τα παιδιά δώσαμε ότι μπορούσαμε να να κερδίσουμε κάτι περισσότερο βαθμολογικά. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που στον βαθμολογικό πίνακα ήταν πρώτη, μια ομάδα που εκτός από την ιστορία της, έχει πλούσιο ρόστερ τόσο σε ποσότητα, όσο και σε ποιότητα, και ένα πάρα πολύ καλό προπονητή.

Προετοιμαστήκαμε όσο γίνεται καλύτερα και να παίξουμε με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να μειώσουμε την επικινδυνότητα με τα τελειώματα του αντιπάλου και να εκμεταλλευτούμε και μείς με την σειρά μας, χώρους και σημεία που μπορούμε να χτυπήσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε γήπεδο, κάτι το οποίο δεν το θέλαμε, αλλά το πήρε η Βέροια που είχε πολύ καλή κατοχή της μπάλας, αλλά στην ουσία εκτός από μία φάση στο 25΄ δεν μας απείλησε περισσότερο.

Και το θέμα της κατοχής το λύσαμε στο ημίχρονο συζητώντας με τα παιδιά. Έτσι στο δεύτρο ημίχρονο μετά τις διορθωτικές κινήσεις που κάναμε, μειώσαμε την κατοχή του αντιπάλου, κρατήσαμε κι εμείς μπάλα και προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες που θα ...τελειώναμε το παιχνίδι, με το σκορ που είχαμε από το πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε απάντηση σε αλλαγές σχηματισμού του αντιπάλου, προσαρμοστήκαμε σ΄ αυτό γιατί είχαμε το σκορ και οι αλλαγές ήταν για να μην κοντίνουμε την ομάδα, αφού ξέρουμε ότι η Βέροια είναι μια ομάδα που έχει ύψη και μπορεί ανα πάσα ώρα και στιγμή να μας απειλήσει.

Γενικά ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους παίκτες και τον δύο παίκτες να δουλεύουν πάρα πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίσαμε, χαιρόμαστε, αλλά από αύριο έχουμε πάρα πολύ δουλειά...