ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 884 φορές

Θεοδοσιάδης: «Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής» - Παπαδόπουλος: «Η ΒΕΡΟΙΑ θα πρωταγωνιστήσει»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του έμεινε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης, καθώς όπως είπε «μέχρι το τελευταίο λεπτό έκαναν μεγάλη προσπάθεια, κατέθεσαν την ψυχή τους».

Από την άλλη ο προπονητής του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος είναι ευχαριστημένος τόσο από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του, όσο και από το βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο πιστεύει ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσει.

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

«Περιμέναμε πως και πως την έναρξη του πρωταθλήματος. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, γιατί μέσα σε 12 μέρες διαχειρίστηκαν τρία πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια, δύο για τον θεσμό του κυπέλλου και ένα το σημερινό.

Είχα τονίσει και μετά το ματς με τον Λεβαδειακό και στο πρώτο παιχνίδι με τον Διαγόρα, ότι το παιχνίδι που μας περιμένει σήμερα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά κατά την άποψή μου, η ομάδα σήμερα ήταν καταλυτική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν κυρίαρχη, αν εξαιρέσω τα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου που δεν μπήκαμε καλά, απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο ο οποίος σίγουρα παρουσιάστηκε πιο διαβασμένος, ένας αντίπαλος που ήταν καλύτερα οργανωμένος αμυντικά. Όταν στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού παίζεις τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, σίγουρα οι προϋποθέσεις είναι πιο λίγες καθώς δυσκολεύεσαι να δημιουργήσεις. Εμείς δημιουργήσαμε φάσεις και στα δύο ημίχρονα και φυσικά όσο περνούσε η ώρα, λογικό είναι ο αντίπαλος να βρει κάποιες ευκαιρίες μπροστά στην εστία μας.

Αυτό που κρατάω εγώ είναι η θέληση, η αυταπάρνηση, η διάθεση των παικτών, παρόλο που υπήρχε η κούραση από το παιχνίδι της Τρίτης με τον Λεβαδειακό, σ΄ ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά αυτό που ήταν να κάνουν σήμερα, το παραδώσανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κατέστη εφικτό να κερδίσουμε, αλλά ούτε και σταματάει η προσπάθειά μας.

Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ήρεμους τους παίκτες από τον εκνευρισμό που επέβαλε ο διαιτητής και δεν ξέρω τον λόγο σε ένα ματς καθαρό, να είναι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καθαρό χρόνο παιχνιδιού και όχι να υπάρχουν αυτά τα συνεχόμενα σταματήματα.

Κρατάμε την προσπάθεια, τα κεφάλια κάτω και από αύριο στην καθημερινότητά μας να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που έχουμε στον Ολυμπιακό Βόλου. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάθεση ψυχής που έκαναν, ανεξάρτητα αν δεν πήραν αυτό που άξιζαν».       

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ :

«Παίζαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πρεμιέρας εκτός έδρας με μία ομάδα που έρχεται συνέχεια από επιτυχίες και στο κύπελλο και στους φιλικούς αγώνες. Ιδιαίτερα στο κύπελλο πριν δεκαπέντε μέρες στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά και με μία ομάδα και με πολύ καλό σκορ, που πέρσι αγωνίζονταν στην Superleague, όπως είναι η Λιβαδειά.

Ξέραμε ότι θα είναι πάρα πολύ καλά στην ψυχολογία, όμως ξέραμε πως θα είναι και κάποια στιγμή κουρασμένη. Επίσης είναι πάρα πολύ δύσκολο μια ομάδα να κερδίσει τρία παιχνίδια συνεχόμενα στο γήπεδό της.

Σας είχα πει ότι θα είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι του κυπέλλου από το σημερινό, αν και πάνω κάτω οι ομάδες γνώριζε η μία την άλλη. Η Βέροια ξέραμε ότι θα μπει πάρα πολύ δυνατά στην αρχή, γιατί γνώριζε και εκείνη ότι κάποια στιγμή μπορεί να μείνει από δυνάμεις και ίσως θα ήθελε να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε κι εμείς ότι θέλαμε να χτυπήσουμε μετά το 60΄.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια ήταν πάρα πολύ καλύτερη από εμάς, είχε μία φάση με το δοκάρι. Μπορεί να μην είχε άλλη φάση, αλλά ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Ήταν πιο γρήγορη, με κατοχή μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την αλλαγή που κάναμε ισορροπήσαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και μετά το 60΄ αν είχαμε καθαρότερο μυαλό θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Πάλι η Βέροια στο τέλος είχε μια, δύο,  καλές στιγμές με κάποια σουτ.

Νομίζω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα μεταξύ δύο ομάδων που είναι αρκετά καλές. Πιστεύω ότι η Βέροια θα είναι μέσα στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και εμείς θα είμαστε μια ομάδα που δύσκολα θα χάνει και πάντα θα παίζει για να κερδίσει.

Συγχαρητήρια στη Βέροια και για την ομάδα και για την φιλοξενία που είχαμε. Θα περιμένουμε στον δεύτερο γύρο να της την ανταποδώσουμε».