Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Κόλλησε" στο μηδέν η ΒΕΡΟΙΑ απέναντι στο Διαγόρα
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1331 φορές

"Κόλλησε" στο μηδέν η ΒΕΡΟΙΑ απέναντι στο Διαγόρα

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League η ΒΕΡΟΙΑ.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στο Διαγόρα Ρόδου, ο οποίος με καλή μεσοαμυντική λειτουργία και αρκετές καθυστερήσεις "έκλεψε" τον βαθμό της ισοπαλίας από την "Βασίλισσα", που παρουσίασε και σημάδια κόπωσης από το ματς Κυπέλλου της περασμένης Τρίτης με τον Λεβαδειακό.

Οι Βεροιώτες ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς όμως να μπορούν να βρουν τους διαδρόμους για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Καθοριστικές αποδείχθηκαν δύο φάσεις στην αρχή της αναμέτρησης. Στο 9ο λεπτό ο Σιμόνι σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι, ενώ στην συνέχεια ο Κανούλας ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 15' ο Πασάς φάνηκε να ανατρέπεται καθαρά μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα του Διαγόρα, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται τον βοηθό του και να δείχνει τελικά την κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ για θέατρο!

Σε γενικές γραμμές ο αγώνας είχε λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Διαγόρας είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 59' όταν το σουτ του Μπουρλάκη πέρασε απ' όλους και κατέληξε λίγο άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι Βεροιώτες πίεσαν για το νικητήριο γκολ και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στο 83' και 84' με τα σουτ των Σιμόνι και Χαντζάρα αντίστοιχα να φεύγουν μόλις άουτ.

Στο 90' οι φιλοξενούμενοι λίγο έλλειψε να "κλέψουν" τη νίκη, όμως ο Στάμου έδιωξε τη μπάλα με το κεφάλι, πάνω από την γραμμή του τέρματος της ομάδας του, μετά από διώξιμο του Βοσνιάδη και ψηλοκρεμαστό σουτ του Κέρι.

Με λάθη εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν η διαιτησία του Τσιμεντερίδη από την Κοζάνη και των βοηθών του, Φαλτάκα και Μωυσιάδη από τα Γρεβενά.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (75’ Ζούρκος), Πέντα (79’ Μπλέτσας), Πασάς, Κανούλας (62’ Χατζάρας), Σιμόνι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος (46’ Ναβαλόν), Προβατίδης (65’ Ηλιάδης), Καρπαθάκης, Κέρι, Αμπατανέο, Μπελέρης, Μπουρλάκης (75΄Γεωργιου), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 30/9...

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS