Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τον Διαγόρα υποδέχεται η ΒΕΡΟΙΑ στην πρεμιέρα της Football League (η αποστολή)
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1251 φορές

Τον Διαγόρα υποδέχεται η ΒΕΡΟΙΑ στην πρεμιέρα της Football League (η αποστολή)

Με τον ίδιο αντίπαλο που ξεκίνησε στο κύπελλο Ελλάδος, τον Διαγόρα Ρόδου και μάλιστα με τον ίδιο διαιτητή που σφύριξε στο προ 15νθημέρου παιχνίδι των δύο ομάδων, ανοίγει αύριο Κυριακή (29/9) η αυλαία του πρωταθλήματος της Football League για την "Βασίλισσα".

Μετά τις δύο νίκες τους στον θεσμό του κυπέλλου με τον Διαγόρα και τον Λεβαδειακό, κατά τις οποίες πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα, ενώ κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, οι Βεροιώτες θέλουν να τριτώσουν το καλό με μία ακόμη νίκη, γνωρίζοντας όμως ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, όταν μάλιστα πρόκειται για πρεμιέρα πρωταθλήματος και με έναν αντίπαλο που πριν 15 μέρες ξανά έπαιξε σε επίσημο παιχνίδι.

Η αισιοδοξία όμως είναι διάχυτη στο στρατόπεδο της "Βασίλισσας", με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να προσπαθεί από την Τετάρτη, μετά το 3-0 επί του Λεβαδειακού, να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ζητώντας από τους παίκτες του να ξεχάσουν αυτή τη νίκη και να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Στις προπονήσεις όλοι οι παίκτες ήταν στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας και το μόνο πρόβλημα είναι ο Γιώργος Σκαθαρούδης, αφού ο επιθετικός της «Βασίλισσας» συνέχισε να νοιώθει ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του στον αγώνα κυπέλλου με τον Διαγόρα και αποκλείστηκε από την αποστολή του αυριανού παιχνιδιού, στην οποία αντίθετα συμπεριλήφθηκε ο Λάμπρος Ταϊρης, που από την αρχή της σαιζόν ταλαιπωρούταν από τον τραυματισμό του στο χέρι και μάλιστα υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Σήμερα Σάββατο έγινε μία χαλαρή προπόνηση στο Ταγαροχώρι και στην συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία ο Σάκης Θεοδοσιάδης πήρε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Βοσνιάδης, Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Μανιώτης, Ζούρκος Νικ., Ζούρκος Αλ., Λεφίδης, Ταϊρης, Πολύζος, Βεργώνης, Μπλέτσας, Πέντα, Χαντζάρας, Κανούλας, Σιμόνι, Μεληκιώτης, Πασάς.

Το εντός έδρας ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου, όπως προαναφέραμε θα διευθύνει ο Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη, με βοηθούς τους Φαλτάκα και Μωυσιάδη (Γρεβενών).

* Tην αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων:

Σάββατο 28/9

Ιωνικός-Τρίκαλα (15:00, ΕΡΤ3, Νεάπολης Νίκαιας)
Διαιτητής: Μπακογιάνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Παγουράς (Βοιωτίας)
4ος: Φωστέρης (Ανατ. Αττικής)

Κυριακή 29/9

ΒΕΡΟΙΑ-Διαγόρας (16:00, Βέροιας)
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Φαλτάκας, Μωυσιάδης (Γρεβενών)
4ος: Σουλίδης (Κοζάνης)

Αιγάλεω-Καλαμάτα (15:00, ΕΡΤ3, «Στ. Μαυροθαλασσίτης»)
Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής)
4ος: Ζαχαρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

Καβάλα-Τρίγλια (16:00, «Ανθή Καραγιάννη»)
Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παπαδάκης, Χριστοδούλου (Ημαθίας)
4ος: Σιαμάνης (Δράμας)

Ιάλυσος-ΟΦ Ιεράπετρας (16:00, Οικονομίδειο)
Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Κωτούλας (Κιλκίς), Φράγιος (Μακεδονίας)
4ος: Γιαννούκας (Δωδεκανήσου)

Ασπρόπυργος-Ολυμπιακός Βόλου (16:00, Ασπροπύργου)
Διαιτητής: Κάτοικος (Αθηνών)
Βοηθοί: Αραβίδης, Σταυρόγλου (Αθηνών)
4ος: Χρυσάφης (Αθηνών)

Νίκη Βόλου-Θεσπρωτός (16:00, Νεάπολης)
Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Βρούζος (Πιερίας)
4ος: Αργυρός (Πέλλας)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS