Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παραλειπόμενα από τη νίκη - πρόκριση της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Λεβαδειακού (φωτο)
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1754 φορές

Παραλειπόμενα από τη νίκη - πρόκριση της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Λεβαδειακού (φωτο)

* Μικρός ήταν ο αριθμός των φιλάθλων που παρακολούθησαν το παιχνίδι Κυπέλλου της "Βασίλισσας" με τον Λεβαδειακό, αφού δεν ξεπερνούσε τους 400. Φυσικά δικαιολογία υπάρχει, μιας και η μέρα ήταν εργάσιμη με την αγορά ανοικτή το απόγευμα, ενώ και ο καιρός ήταν κακός, με έντονη βροχόπτωση.

* Το «παρών» στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ, παρακολουθώντας τις προσπάθειες της «Βασίλισσας» από την πρώτη σειρά των επισήμων, έχοντας παρέα τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη.

* Δυνατή ήταν η μπόρα που ξέσπασε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, η οποία κόπασε λίγο μετά την έναρξη.

* Παρόντες στο παιχνίδι ο ισχυρός άνδρας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και παλιός ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ Τάκης Παπαδόπουλος, μαζί με τον προπονητή της ομάδας του Δημήτρη Πρίντζιο και τον μάνατζερ ποδοσφαίρου Δημήτρη Παπαδημητρίου.

* Παρέα με τον πρώην συμπαίκτη του, Γιώργο Σκαθαρούδη που δεν ήταν στην αποστολή λόγω τραυματισμού, όπως και τον Πρόδρομο Μπλατσιώτη, παρακολούθησε τον αγώνα ο Πάρης Μπακάλης (αγωνίζεται πλέον στο Μακεδονικό Φούφα), ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε από τους πρώην συμπαίκτες του, με πλακέτα που του έδωσε πριν την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός της «Βασίλισσας» Αλέξανδρος Βεργώνης.

* Τρία νέα μεγάλα πανό με τα φυσικά χρώματα της ΒΕΡΟΙΑΣ, στόλιζαν ένα μέρος της κερκίδας στην παλιά θύρα 4.

* Το ματς παρακολούθησε και ο παλιός παίκτης της "Βασίλισσας" Κώστας Τσουλουκίδης, παρέα με τον άλλοτε γυμναστή της ομάδας Νίκο Καρύδα.

* Παρών στις κερκίδες και ένας άλλος πρώην παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο βραζιλιάνος Ντάρσι Νέτο, ο οποίος είδε το ματς μαζί με τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΠΑΕ, Κώστα Μπίκα. Λίγο πιο πέρα διακρίναμε και τον Γιώργο Καντιμοίρη, ο οποίος δεν χάνει αγώνα της "Βασίλισσας"! 

* Ο αμυντικός και αρχηγός του Λεβαδειακού Θανάσης Παντελιάδης, έχει φορέσει στο παρελθόν την κυανέρυθρη φανέλα, αφού έπαιξε στη ΒΕΡΟΙΑ την περίοδο 2006-2007.

* Ζωηροί ήταν οι νεαροί φίλαθλοι της "Βασίλισσας" καθώς δεν σταμάτησαν να επευφημούν τους παίκτες της ομάδας τους, ενώ πέταξαν πολύ... χαρτάκι κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο!

* Την αναμέτρηση παρακολούθησε από τα επίσημα και ο πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς, Δημήτρης Ματσούκας.

* Πριν ξεκινήσει ο αγώνας άναψαν οι προβολείς του σταδίου, αφού ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει, ενώ έσβησαν στα μέσα του β'  ημιχρόνου.

* Δεν κάθισε ούτε στιγμή στον πάγκο του ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης, που σε όλη την διάρκεια του αγώνα έδινε οδηγίες στους παίκτες του μέσα στη βροχή.

* Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο παλαίμαχος διαιτητής Χρ. Δαγκλής, που στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα είχε συνομιλία με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ Κώστα Μαστοροδήμο, με τον οποίο είναι συγχωριανοί, μιας και η καταγωγή τους είναι από την Σαμαρίνα.

* Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Γιάννη Πασά με τα χρώματα της ΒΕΡΟΙΑΣ, συνοδεύτηκε και από ένα όμορφο γκολ, το οποίο πέτυχε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του ως αλλαγή στον αγώνα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS