Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Βασίλισσα» για… φίλημα, 3-0 τον Λεβαδειακό!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2048 φορές

«Βασίλισσα» για… φίλημα, 3-0 τον Λεβαδειακό!

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 πέτυχε η παθιασμένη ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον Λεβαδειακό της SL2, κερδίζοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η «Βασίλισσα του βορρά» με τέρματα των Σιμόνι, Πέντα και Πασά στο δεύτερο ημίχρονο, μετέτρεψε σε περίπατο το παιχνίδι με τους Βοιωτούς και πανηγύρισε τη νίκη μαζί με τους 400 περίπου φιλάθλους που έδωσαν το παρών στις κερκίδες, παρά το εργάσιμο της ημέρας και την δυνατή βροχόπτωση.

Οι Βεροιώτες ξεκίνησαν δυνατά το ματς και στο 1' ο Κανούλας δεν μπόρεσε να νικήσει με πλασέ τον Κοκκαλά που απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 14' ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού μπλόκαρε με υπερένταση το ψηλοκρεμαστό σουτ του Πέντα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χαντζάρας σούταρε διαγώνια από το ύψος της περιοχής, ο Κοκκαλάς απέκρουσε σωτήρια και ο Παντελιάδης στη συνέχεια έδιωξε σε κόρνερ προ του Σιμόνι που ετοιμαζόταν να σκοράρει!

Στο 36' ο Κανούλας έκλεψε πανέμορφα από αντίπαλο στα αριστερά, γύρισε στην περιοχή, όπου ο Πέντα με σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρια του Κοκκαλά.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κυρίως από στημένες φάσεις, με το σουτ του Ιωαννίδη που από το ύψος του πέναλτι στο 8' να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια, την κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 30' να αποκρούεται σωτήρια πάνω στην γραμμή του τέρματος από τον Πεταυράκη και την προβολή του Λιάγκα στο 39' να σταματάει στον Βοσνιάδη που έδιωξε σε κόρνερ.

Στον δεύτερο μέρος η "Βασίλισσα" ήταν πιο αποτελεσματική και στο 53' πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ήταν ο Σιμόνι που έπαιξε ωραία το "ένα - δύο" με τον Κανούλα και μέσα από την περιοχή πλάσαρε τον Κοκκαλά, ο οποίος απέκρουσε ασταθώς, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 1-0!

Δύο λεπτά αργότερα μεγάλη ευκαιρία για τους Βεροιώτες, με τον Χαντζάρα να γυρίζει τη μπάλα από αριστερά στον επερχόμενο Κανούλα, ο οποίος έπιασε το σουτ για να αποκρούσει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Κοκκαλάς!

Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη συνέχισαν το επιθετικό τους κρεσέντο και στο 61' διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Κανούλας έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κοκκαλάς απέκρουσε προσωρινά, με τον Πέντα από κοντά να γράφει το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Στο 64' οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Συμελίδη από δεξιά, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, αλλά ο Κανούλας την έδιωξε με κεφαλιά λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος της ομάδας του.

Στο 71' οι Βεροιώτες τριπλασίασαν τα τέρματά τους και "κλείδωσαν" τη νίκη - πρόκριση. Ήταν ο Βεργώνης που βρήκε ωραία με βαθιά μπαλιά τον νεοεισελθόντα Πασά, αυτός μπήκε ωραία στην περιοχή και από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε ιδανικά τον Κοκκαλά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού για τρίτη φορά και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της "Βασίλισσας"!

Η ΒΕΡΟΙΑ διατήρησε μέχρι το φινάλε το προβάδισμά της, κρατώντας και το μηδέν στην άμυνα, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή της στην 5η φάση του Κυπέλλου, όπου θα πάρουν μέρος και ομάδες της SuperLeague.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία του Ζαμπαλά από την Ήπειρο και των βοηθών του, Λιόντου (Ηπείρου) και Φαλτάκα (Γρεβενών).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (74' Μπλέτσας), Πέντα (78' Ζούρκος Ν.), Χαντζάρας (68' Πασάς), Κανούλας, Σιμόνι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κοκκαλάς, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Φυτανίδης, Μητρόπουλος, Κοζορώνης (66' Μακρής), Συμελίδης, Εν' Νομό (66' Χατζηλάμπρος), Ορφανίδης (46' Καστιγιόν), Ιωαννίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS