Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πανέτοιμη η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1180 φορές

Πανέτοιμη η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο

Τον δυνατό Λεβαδειακό που αγωνίζεται στην SL2 υποδέχεται αύριο Τρίτη (24/9) η ΒΕΡΟΙΑ στο Δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας, με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 4μμ και να είναι νοκ άουτ.

Οι Βεροιώτες μετά το νικηφόρο αγώνα τους επί του Διαγόρα Ρόδου με 2-0 την περασμένη Τετάρτη και την πρόκρισή τους, ξεκίνησαν απο την επόμενη μέρα την προετοιμασία για τον αγώνα της 4ης φάσης του κυπέλλου κόντρα στους Βοιωτούς.

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Γιώργος Σκαθαρούδης, που υπέστη βαρύ διάστρεμμα κόντρα στο Διαγόρα και μάλιστα γίνεται αγώνας δρόμου απο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, προκειμένου να προλάβει τουλάχιστον, τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, την Κυριακή 29/9.

Η άλλη απουσία της ΒΕΡΟΙΑΣ "ακούει" στο όνομα Ταϊρης, όμως το ευχάριστο στην περίπτωση του ικανού αμυντικού χαφ είναι ότι έβγαλε τα σιδεράκια από το χέρι του, τα οποία είχαν τοποθετηθεί κατά την εγχείρηση πριν 40 περίπου μέρες και πλέον παίρνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όμως φαντάζει αδύνατον να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο τρίτος απών θα είναι ο νεαρός Ιωάννου, ο οποίος κρίθηκε από τον προπονητή του ανέτοιμος. Όσο για την αποστολή, σε αυτήν είναι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, ενώ η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν τον αγώνα. 

Το παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Λεβαδειακό θα διευθύνει ο Ζαμπαλάς από την Ήπειρο, με βοηθούς τους Λιόντο (Ηπείρου) και Φαλτάκα (Γρεβενών).

* Tην αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

Εάν η «Βασίλισσα» περάσει αύριο Τρίτη το εμπόδιο του Λεβαδειακού, τότε θα πάρει το εισιτήριο για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Στην φάση αυτή θα πάρουν μέρος οι 12 ομάδες που θα προκριθούν από τα παιχνίδια της 4ης φάσης μαζί με την ομάδα που πέρασε άνευ αγώνα (Πανσερραϊκός), οι οκτώ ομάδες της περσινής Super League από την 6η έως την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα (Πανιώνιος, Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Λάρισα, Αστέρας Τρ., Ξάνθη, Ο.Φ.Η.) και η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα της Football League (ΝΠΣ Βόλος).

Συνολικά στην 5η φάση θα μετέχουν 22 ομάδες και μετά από κλήρωση θα σχηματιστούν 11 ζευγάρια, με τους αγώνες που θα προκύψουν να είναι διπλοί. Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 29-30-31/10/2019 και οι επαναληπτικοί στις 03-04-05/12/2019.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 4ης ΦΑΣΗΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης φάσης:

Τρίτη 24/9

ΒΕΡΟΙΑ - Λεβαδειακός

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου) - Φαλτάκας (Γρεβενών)

Ιωνικός - Παναχαϊκή

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Καραθανάσης - Κάλλης (Αν. Αττικής)

Τρίκαλα - Δόξα Δράμας

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Στεφούλης - Μωϋσιάδης (Γρεβενών)

Τετάρτη 25/9

Καλαμάτα - Α.Ε. Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας) - Οικονόμου Σπ. (Αχαΐας)

Αιγάλεω - Εργοτέλης

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)

Βοηθοί: Γεωργακόπουλος - Χρηστάκος (Πειραιά)

Καβάλα - Χανιά

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Τοροσιάδης - Νταβέλας (Μακεδονίας)

Πέμπτη 26/9

Πανθηραϊκός - Πλατανιάς

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Οικονόμου Κ. - Πλάκας (Δυτ. Αττικής)

3η φάση

Τετάρτη 25/9

Αταλάντη - Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κολιάκος - Νικολάου (Αθηνών)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS