ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1145 φορές

«Μπλόκο» στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για την άδεια!

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ τα αποτελέσματα της εξέτασης των φακέλων των ΠΑΕ της Super League από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και άλλες έξι ομάδες να μην παίρνουν άδεια!

Όπως αναμενόταν επικυρώθηκε κανονικά η χορήγηση άδειας στον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά από έναν χρόνο απουσίας θα μπορέσει να επιστρέψει ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Χωρίς προβλήματα αδειοδοτήθηκαν από την αρμόδια επιτροπή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ενώ κανονικά πήραν την άδεια και οι Λεβαδειακός, Πανθρακικός, Καλλονή, Αστέρας, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Ξάνθη αλλά και ο Απόλλων Σμύρνης.

Επτά ΠΑΕ, ωστόσο, έχουν πρόβλημα καθώς η επιτροπή… άναψε κόκκινο. Ο λόγος για την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και τους ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Εργοτέλη, Άρη, Πανιώνιο και ΟΦΗ που δεν πήραν την άδεια και μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης. Αν η έφεσή τους απορριφθεί και δεν πάρουν την άδεια , τότε η προβλεπόμενη αρχική ποινή είναι περιορισμός στις μεταγραφές και στις ανανεώσεις των συμβολαίων ποδοσφαιριστών που ήδη τους ανήκουν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ, ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Ο.Φ.Η.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών».