ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1029 φορές

Με στόχο την πρόκριση η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται τον Διαγόρα για το κύπελλο Ελλάδος

Τον ιστορικό Διαγόρα Ρόδου υποδέχεται την Τετάρτη 18/9 η "Βασίλισσα του βορρά", στο πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το παιχνίδι διεξάγεται τρεις μέρες αργότερα από τα υπόλοιπα, κάτι που έγινε για να διευκολυνθεί η ομάδα της Ρόδου και συγκεκριμένα για να μην πληρώσει ακριβά τα αεροπορικά εισιτήρια, όπως η ίδια ισχυρίστηκε!

Όμως στην ΕΠΟ έκαναν ένα τραγικό λάθος, αφού μπορεί να εξυπηρέτησαν τον Διαγόρα, και να τον γλύτωσαν από τα έξοδα κάποιων εκατοντάδων ευρώ, όμως άφησαν με παράπονα την ΒΕΡΟΙΑ, αφού η Ημαθιώτικη ομάδα θα υποστεί οικονομική ζημιά χιλιάδων ευρώ, παίζοντας καθημερινή μέρα, αντί αργίας.

Οι υπεύθυνοι της Βεροιώτικης ομάδας, την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα κυπέλλου, την έμαθαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, αντέδρασαν, όμως δεν εισακούσθηκαν από την ΕΠΟ, γιατί ήδη είχε παρθεί η απόφαση, έστω και εν αγνοία της.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης, μακριά από όλο αυτό το παρασκήνιο, προετοίμασε τους παίκτες του για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, το οποίο θα αρχίσει στις 4 μ.μ..

Με εξαίρεση τον Λάμπρο Ταϊρη, ο οποίος πλέον παίρνει μέρος στις προπονήσεις και στα διπλά και αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και τον ανέτοιμο Ιωάννου, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή τους, ο οποίος θα ανακοινώσει την αποστολή λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Για το μεθαυριανό παιχνίδι, μίλησε στην «ΚΕΡΚΙΔΑ» ο Σάκης Θεοδοσιάδης λέγοντας τα εξής:

«Εμείς προετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα, αυτόν του κυπέλλου, με αντίπαλο μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Διαγόρας. Και θα είμαστε.

Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου και να προχωρήσουμε σε αυτόν όσο μας το επιτρέπουν οι δυνατότητές μας.

Αν και η μέρα διεξαγωγής του αγώνα, είναι δύσκολη, λόγω του εργάσιμου, καλούμε τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο για να συμπαρασταθεί στους παίκτες».

* Tην αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.