ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1860 φορές

Καλή εμφάνιση για τη ΒΕΡΟΙΑ και φιλική ισοπαλία 1-1 με ΝΠΣ Βόλο (video)

Υποσχέσεις για την φετινή χρονιά άφησε η ΒΕΡΟΙΑ με την εμφάνισή της απέναντι στον μέχρι στιγμής πρωτοπόρο της Σούπερλιγκ ΝΠΣ Βόλο, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, που αγωνίστηκε χωρίς τους Βοσνιάδη, Βεργώνη και Πέντα για προληπτικούς λόγους και τον τραυματία Ταϊρη, "πλήρωσε" το ένα και μοναδικό λάθος που έκανε στο ξεκίνημα του αγώνα μένοντας πίσω στο σκορ, όμως από εκεί και πέρα ξεδίπλωσε κάποιες από τις φετινές αρετές της και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο!

Πέτυχε ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Σκαθαρούδη, έχασε αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη και σε γενικές γραμμές ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες, οι οποίοι πολλές φορές χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειες των παικτών της «Βασίλισσας»!

Από την πλευρά της η ομάδα του Βόλου, που αγωνίστηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, με εξαίρεση κάποια μικρά διαστήματα και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη από το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στις κερκίδες βρέθηκε και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος στο 70’ περίπου της αναμέτρησης αποχώρησε από το γήπεδο μιας και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας της πόλης του.

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και μόλις στο 5’ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κυζιρίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της Βεροιώτικης άμυνας, μπήκε στην περιοχή της "Βασιλισσας" και πλάσαρε ιδανικά τον Μπλατσιώτη γράφοντας το 0-1!

Η ΒΕΡΟΙΑ αντέδρασε άμεσα και έχασε μοναδικό τετ α τετ με τον Μελικιώτη στο 24', ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σκαθαρούδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μελίσσας έδιωξε με δυσκολία.

Στο 32' το δυνατό σουτ του Μπλέτσα έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ και στο 39' ο Μελίσσας έδιωξε σωτήρια την επικίνδυνη σέντρα του Ν. Ζούρκου από δεξιά.

Στο 45' η «Βασίλισσα» έφτασε τελικά στην ισοφάριση, όταν ο Λεφίδης έβγαλε ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Σκαθαρούδη, με την παρεμβολή παίκτη του Βόλου και ο επιθετικός των γηπεδούχων πλάσαρε ιδανικά τον Μελίσσα γράφοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με την «Βασίλισσα» κυρίως να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές. Στο μεγαλύτερο μέρος του οι Βεροιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν προς το τέλος του αγώνα και να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες.

Στο 58’ η ΒΕΡΟΙΑ βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Σκαθαρούδη να βγάζει ωραία παράλληλη σέντρα από δεξιά για τον Κανούλα, όμως τον Μελίσσα να πέφτει και να μπλοκάρει σωτήρια τη μπάλα πριν ο φορ της "Βασίλισσας" την στείλει στα δίχτυα!

Στο 73' ο Πασάς δεν πρόλαβε να πλασάρει τον γκολκίπερ του Βόλου, ενώ στο 82' σουτ του Ηλιόπουλου μέσα από την περιοχή για τους φιλοξενούμενους κατέληξε άουτ.

Στο 86' σε νέα αντεπίθεση της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο Κανούλας έκανε τη σέντρα για τον Βασίλτση που πήρε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Καραγκιόζης απόκρουσε σωτήρια!

Στο 87' το σουτ του Μαντζή κατέληξε άουτ, ενώ στο 88΄οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία αλλά το σουτ του Κορελά μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Τσιμόπουλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραντώνης με βοηθούς τους Παπαδάκη και Χριστοδούλου Γ.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης (46’ Τσιμόπουλος), Ζούρκος Α. (46’ Μουχάλης), Λεφίδης (46’ Πεταβράκης), Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος (66’ Μανιώτης), Μπλέτσας (72’ Πασάς), Ζούρκος Ν. (82’ Βασίλτσης), Μεληκιώτης (46’ Κανούλας), Σιμόνι (78’ Μουρατίδης), Σκαθαρούδης (62’ Χαντζάρας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φερνάντο): Μελίσσας (71’ Καραγκιόζης), Ατιάτ-Αλάχ, Μαξ, Τσίκα, Ηλιόπουλος, Κυζιρίδης (71’ Κορέλας), Μήτογλου (54’ Κορνέζος), Ντεντάκης, Τσαούσης, Τόρες, Μαντζης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR