ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 601 φορές

Τσαμπούρης: «Πάμε στη Βέροια για να κερδίσουμε»

Δεν θα εμφανιστεί αδιάφορος ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στη Βέροια, όπως τόνισε ο Σάββας Τσαμπούρης.

«Σίγουρα το κίνητρο της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι πολύ μεγάλο, σ' ένα παιχνίδι παίζει μια κατηγορία, όμως και εμείς έχουμε ένα κίνητρο, είναι η είσοδός μας στα πλέι οφ, με τί βαθμολογία θα μπούμε. Θέλουμε και εμείς τη νίκη και για το γόητρο και για ψυχολογία και για όπως είπα και πριν για βαθμολογικούς λόγους, θα πάμε στη Βέροια για να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά ο δεξιός μπακ των Αρκάδων στην κάμερα της Nova.

Για το τι πρέπει να έχει ο Αστέρας στη Βέροια για να τα καταφέρει: «Θεωρώ το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι πάρα πολύ γιατί όπως είπα και πριν ο αντίπαλος θα' χει έξτρα κίνητρο γι' αυτό το παιχνίδι, να μη χάσουμε το μυαλό μας στα σενάρια που θ' ακούμε όλη τη βδομάδα, να μπούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100%».

Για το ποιους παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ θεωρούν πιο επικίνδυνους: «Νομίζω ότι ο Μπεν που' ναι και πρώτος σκόρερ αν δεν κάνω λάθος του πρωταθλήματος είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος παίκτης, αν και απ' ότι νομίζω θα' χει πολλές απουσίες σε αυτό το παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ, αν και όλη η ομάδα θα' ναι ψυχωμένη για τη νίκη».