Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Οι συνεργάτες του Σάκη Θεοδοσιάδη μιλούν για την προετοιμασία και τη νέα σεζόν
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 935 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Οι συνεργάτες του Σάκη Θεοδοσιάδη μιλούν για την προετοιμασία και τη νέα σεζόν

Για τις εντυπώσεις τους από τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας αλλά και για τις προσδοκίες που έχουν από τη νέα αγωνιστική σεζόν, μίλησαν στο kerkidasport.gr κατά την επίσκεψή μας στον Αγ. Παύλο της Νάουσας, τρεις από τους συνεργάτες του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ας δούμε τι είπαν:

Γιάννης Ματζιαρίδης (βοηθός προπονητή):

"Βρίσκομαι περίπου 25 χρόνια στην ομάδα, με μια μικρή διακοπή. Έζησα αρκετά με τη ΒΕΡΟΙΑ, τα περισσότερα δυστυχώς αρνητικά απ' ότι θετικά. Φέτος τα πράγματα κυλούν ομαλά, αν εξαιρέσουμε κάποιες δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ωστόσο, από τη στιγμή που έχουμε το πρώτο επίσημο ματς για το κύπελλο στις 15 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά που μείνανε από πέρσι είχαν καταλάβει το σκεπτικό και τη νοοτροπία που ήθελε ο προπονητής, ενώ αυτοί που έρχονται μπαίνουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας".

Απόστολος Χατζάρας (γυμναστής):

"Η σεζόν που διανύουμε σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή που μας πέρασε. Πέρσι ήταν μια μεταβατική χρονιά για την ομάδα. Ξεκινήσαμε αργά, υπήρχαν πολλά προβλήματα και σε θέματα φυσικής κατάστασης, όμως αυτό διορθώθηκε στην πορεία και με την βοήθεια την δική μας αλλά και την προσπάθεια των παιδιών, κάτι που φάνηκε και μέσα στο γήπεδο.

Φέτος ξεκινάμε από διαφορετική αφετηρία, η ομάδα έχει κρατήσει 15 ποδοσφαιριστές από πέρσι και τα παιδιά δουλέψανε πολύ και στη μεταβατική περίοδο, κάτι που διευκολύνει και την δική μας δουλειά. Οι προετοιμασίες πλέον δεν είναι "βαριές" όπως παλιά με τους παίκτες να τρέχουν πολλά χιλιόμετρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Γενικώς δουλεύουμε κομμάτια που είναι καθαρά ποδοσφαιρικά, με στόχο η ομάδα να ανταποκριθεί στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, μικρό σε διάρκεια, με ομάδες πολύ δυνατές, ιστορικές και με κόσμο.

Τις περισσότερες ομάδες λίγο έως πολύ τις γνωρίζουμε, έχουν ενισχυθεί και αυτές και θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Ταϊρη, ο παίκτης έκανε την επέμβαση και πλέον βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης. Το θετικό είναι ότι γλίτωσε τα χειρότερα και θα είναι έτοιμος πιο γρήγορα, καθώς είναι ένας χρήσιμος παίκτης για την ομάδα. Θέλουμε και οι 25 παίκτες που θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας να είναι ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή".

Θόδωρος Γκίτκος (προπονητής τερματοφυλάκων):

"Η φετινή χρονιά θα είναι σίγουρα πιο δύσκολη γιατί θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ιστορικές ομάδες και δυνατές έδρες.

Πιστεύω ότι όποιος κάνει καλό προγραμματισμό και έχει διάρκεια σε όλη τη χρονιά, θα πετύχει τους στόχους του. Ο δικός μας στόχος είναι η άνοδος και πιστεύω ότι με πολύ δουλειά και προσήλωση θα το πετύχουμε.

Οι δύο τερματοφύλακες που ήρθαν φέτος στη ΒΕΡΟΙΑ είναι αξιόλογα παιδιά και μαζί με τον Μπλατσιώτη πιστεύω πως θα βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε μια καλή τριάδα τερματοφυλάκων, οι οποίοι έχουν ταλέντο, όρεξη για δουλειά και για βελτίωση. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε αυτούς.

Όσο για τους τερματοφύλακες που έφυγαν, βοήθησαν τα μέγιστα και τους ευχαριστούμε γι' αυτό, όμως κρίναμε με το τεχνικό τιμ ότι εφόσον η ομάδα ανέβηκε κατηγορία, θα έπρεπε να κοιτάξουμε κάτι θεωρητικά πιο καλό".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS