Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέντε παίκτες της "Βασίλισσας" μιλούν στο kerkidasport.gr για τη φετινή χρονιά
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1258 φορές

Πέντε παίκτες της "Βασίλισσας" μιλούν στο kerkidasport.gr για τη φετινή χρονιά

Σε καθημερινή βάση και μάλιστα πρωί και απόγευμα, οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ στον Άγιο Παύλο της Νάουσας, στα πλαίσια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους, βάζουν τα "θεμέλια" για μία πορεία πρωταθλητισμού.

Κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Σάκη Θεοδοσιάδη, προσπαθούν για το καλύτερο, με την πεποίθηση ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα δρέψουν τους καρπούς των κόπων τους και θα οδηγήσουν την "Βασίλισσα", ένα σκαλοπάτι πριν τα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο kerkidasport.gr, κατά την επίσκεψή μας στο ΑΚΡΟΡΙΟΝ, όπου διαμένει η αποστολή, μίλησαν τρεις παίκτες της παλιά φρουράς και δύο νεοφερμένοι.

Ας δούμε τι είπαν:

Σάκης Κανούλας: "Πέρσι η ομάδα ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες γιατί ο χρόνος ήταν περιορισμένος. Ο σχεδιασμός έγινε πολύ αργά λόγω των εξελίξεων που είχαν προηγηθεί και ξέραμε από την αρχή ότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Ωστόσο παρά το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα, καταφέραμε να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος και η ομάδα πέτυχε τον στόχο της.

Νιώθω πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και φέτος στη ΒΕΡΟΙΑ, ήταν και δική μου επιθυμία και των ανθρώπων της ομάδας. Θέλω να δώσω και φέτος τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο που είναι ο πρωταθλητισμός. Φέτος ξεκινήσαμε με την άνεση του χρόνου, οι κατάλληλοι άνθρωποι έναν τον σχεδιασμό που έπρεπε, μείναμε αρκετοί παίκτες από πέρσι, γίνανε προσθήκες και θα γίνουν κι άλλες.

Έχουμε έρθει εδώ στα 3-5 Πηγάδια σε ένα πολύ ωραίο μέρος, πολύ οργανωμένο. Είναι διαφορετικά από πέρσι, η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και οργανωτικά και αγωνιστικά. Ελπίζω φέτος να ξεκινήσω όπως και πέρσι και να πετύχω αρκετά τέρματα".

Μαρσέλο Πέντα: "Για τον ερχομό μου στην ομάδα έπαιξε σημαντικό ρόλο το ότι γνώριζα τον κόουτς, τον οποίο είχα και πριν 3 χρόνια στον Απόλλωνα Λάρισας και είναι πάνω απ' όλα πολύ καλός άνθρωπος αλλά και πολύ καλός προπονητής. Επίσης πριν έρθω ρώτησα κάποια παιδιά και μου είπαν τα καλύτερα λόγια, κάτι που διαπιστώνω κι εγώ στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα.

Στην κατηγορία που θα αγωνιστούμε φέτος, αν έχεις πάθος, τρεξίματα και πάνω απ' όλα αν παίζεις με μυαλό, δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν έχει μεγάλες διαφορές από την Γ' Εθνική.

Ο στόχος της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι να ανέβει κατηγορία και αυτό ρώτησα πριν έρθω στην ομάδα. Είναι ένα κίνητρο για κάθε παίκτη. Η ΒΕΡΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα. Όταν ήρθα το 2009 στην Ελλάδα για τον Πιερικό, όταν έλεγαν ΒΕΡΟΙΑ την είχαν σαν μεγάλη ομάδα με ιστορία και πολύ κόσμο.

Στη ΒΕΡΟΙΑ ήταν να έρθω και το 2014-15, όταν ήμουν στον Αιγινιακό και πέσαμε κατηγορία. Βρεθήκαμε με τον Ζήση Βρύζα, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε, όμως τελικά κάτι με κράτησε στο Αιγίνιο, δεν ήθελα να αφήσω τα παιδιά εκεί. Κάτι που κατάλαβε και ο κ. Βρύζας και μου είπε, να κάνεις ότι λέει η καρδιά σου".

Στέλιος Μαραγκός: "Έχω δει την ομάδα και στα πολύ καλά και στα πολύ άσχημα. Πέρσι ερχόμενος μπορώ να πω ότι φοβήθηκα γιατί ήταν ένα ρίσκο για μένα η κατηγορία που αγωνιζόταν η ομάδα. Αλλά το έκανα μόνο για τη ΒΕΡΟΙΑ. Στην αρχή λίγο πανικοβλήθηκα γιατί ξεκίνησαν όλα πολύ γρήγορα και υπήρχαν αρκετά θέματα που έπρεπε να τρέξουν.

Ξεκινήσαμε μουδιασμένα, δεν φάνηκε από την αρχή ότι στόχος ήταν η άνοδος αν και το λέγαμε μεταξύ μας. Με την αλλαγή προπονητή, χωρίς να ρίχνω ευθύνες στον προηγούμενο, κάναμε το σερί και τελικά πετύχαμε τον στόχο μας.

Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η διοίκηση κάνει εξαιρετικές επιλογές και θα ενισχύσει κι άλλο την ομάδα, η οικονομική συνέπεια είναι δεδομένη.

Η ΒΕΡΟΙΑ είναι ΒΕΡΟΙΑ και πρέπει να πάει για πρωτάθλημα. Είμαστε μια ομάδα υγιής, οπότε όλα τείνουν προς τα εκεί.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι μια προσομοίωση της κανονικής Β' Εθνικής. Όλες οι ομάδες είναι καλές, όλες ενισχύονται και τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα. Θεωρώ ότι θα έχουμε την καλύτερη ομάδα και θα προχωρήσουμε".

Δημήτρης Στάμου: "Ήταν δύσκολη η απόφαση που πήρα για να παίξω σ' αυτή την κατηγορία, το σκέφτηκα πολύ. Όμως, όπως είναι τα πράγματα τώρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και μαθαίνοντας ότι η ομάδα είναι οργανωμένη και θέλει να πρωταγωνιστήσει, όχι μόνο φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια, αποφάσισα να έρθω στη ΒΕΡΟΙΑ.

Γνώριζα κάποιους παίκτες από πριν όπως τον Βοσνιάδη, τον Μαραγκό, τον Μπλέτσα και τον Μουχάλη. Το κλίμα όπως το βλέπω αυτές τις πρώτες μέρες, μου φαίνεται πολύ καλό, οικογενειακό και τα παιδιά είναι δεμένα μεταξύ τους.

Η κατηγορία πιστεύω ότι δεν θα έχει πολλές διαφορές με την περσινή Football League, στην οποία αγωνίστηκα με τον Ηρακλή. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με παίκτες από παραπάνω κατηγορίες και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι δυνατό".

Αργύρης Μουρατίδης: "Νοιώθω έτοιμος για την πρώτη συμμετοχή μου στην Football League με την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ. Μ' αρέσει η δουλειά και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις και να τα πάω ακόμα καλύτερα από πέρσι. Να είμαι πιο ανταγωνιστικός αυτή τη χρονιά, κάτι άλλωστε που το χρειάζεται και η ομάδα.

Στόχος φέτος είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει, επειδή έχει πολύ βαριά φανέλα. Θα έλεγα όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει αλλά είναι αναγκασμένη να πετύχει τον στόχο της, που είναι η πρώτη θέση.

Έχουμε δεθεί σαν ομάδα, αυτό το περνάνε και οι προπονητές και υπάρχει οικογενειακό κλίμα".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS