Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μπαργκάν: «Δεν είπα ποτέ ότι η Ξάνθη είναι φαβορί για υποβιβασμό»
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 644 φορές

Μπαργκάν: «Δεν είπα ποτέ ότι η Ξάνθη είναι φαβορί για υποβιβασμό»

Διευκρινιστική δήλωση έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, με καταγωγή από την Ξάνθη, Κενάν Μπαργκάν αναφερόμενος σε μια συνέντευξη που έδωσε και στην οποία φερόταν να λέει ότι η SkodaΞάνθη είναι φαβορί για υποβιβασμό.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελα να ενημερώσω όλο τον φίλαθλο κόσμο και ειδικότερα τον κόσμο της Ξάνθης ότι στην ερώτηση του δημοσιογράφου της ιστοσελίδας Gazzetta.gr "Ποια ομάδα είναι στη δυσκολότερη θέση;" η απάντηση μου ήταν "Η Ξάνθη επειδή αντιμετωπίζει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Παναθηναϊκο, και χρειάζεται μόνο νίκη." 

Ποτέ δεν ανέφερα ότι η Ξάνθη είναι το φαβορί για υποβιβασμό και δεν έχω κάποιο λόγο να το κάνω καθώς η Ξάνθη είναι η πόλη μου και αποτέλεσα μέλος των τμημάτων υποδομής της. Μακάρι στο τέλος να τα καταφέρουμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό και οι δύο.

Κενάν Μπαργκάν
Ποδοσφαιριστής Π.Α.Ε. Βέροια».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb