Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αλήθεια… πόσο κόμπλεξ βγάζουν;;
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1008 φορές

Αλήθεια… πόσο κόμπλεξ βγάζουν;;

Οι υπέρμαχοι της Μακεδονίας, αυτοί που σηκώνουν μόνοι τους την… σημαία της επανάστασης στη βόρεια Ελλάδα, «χτύπησαν» για μία ακόμη φορά!

Αναφερόμαστε φυσικά στα ΜΜΕ της συμπρωτεύουσας που έδειξαν και πάλι τη μεγάλη αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν για τις ομάδες της Μακεδονίας!

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «ΑRΕΝΑ» έχει αναρτηθεί ένα άρθρο που κάνει λόγο για βοηθούς διαιτητών - «καμικάζι» και αναφέρεται κυρίως στον αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Καραμελίδη, αφήνοντας να δημιουργηθούν… εντυπώσεις.

Βέβαια, οι υπέρμαχοι της ηθικής φίλοι Θεσσαλονικείς, σιωπούν προκλητικά όταν τυχαίνει να ευνοούνται οι ομάδες που υποστηρίζουν και λένε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι γιατί έχουν τόσο μένος με τη ΒΕΡΟΙΑ, τη μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την κεντρική Μακεδονία στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας και η οποία ποτέ δεν τους δυσαρέστησε (βλέπε εισιτήρια που παίρνουν σαν φιλοξενούμενοι κλπ), παίζοντας τα παιχνίδια ομάδων των Αθηνών, όπως πχ του Απόλλωνα Σμύρνης κ.α.

Αναλυτικά το άρθρο που αναρτήθηκε στο arenafm.gr αναφέρει τα εξής:

«Στο παρασκήνιο του ορισμού διαιτητών της Superleague για την τελευταία αγωνιστική, υπάρχουν κάποιες παρατηρήσεις που πρέπει να γίνουν και οι οποίες εκθέτουν ανεπανόρθωτα την ΚΕΔ και συγκεκριμένα τον πρόεδρό της κ. Καραμελίδη, ο οποίος προέρχεται από τη Βέροια και οι επιλογές του προβληματίζουν.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι διαιτητές και βοηθοί που έπαιξαν στις προηγούμενες αγωνιστικές ομάδες που κινδυνεύουν και τις βοήθησαν, εστάλησαν τώρα σε έδρες όπου αναμένεται να παίξουν πάλι ρόλο με τις αποφάσεις τους.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ Τσολάκη, Ακρίβο, αλλά και τον Γεωργαράκο, που είναι “καμικάζι”!!!»

Να τους χαιρόμαστε...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS