ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 847 φορές

Μπαργκάν: «Η Ξάνθη το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό»

Αισιόδοξος για την παραμονή της ΒΕΡΟΙΑΣ στα μεγάλα σαλόνια, παρουσιάστηκε ο Κενάν Μπαργκάν, που μιλώντας στο gazzetta.gr χαρακτήρισε φαβορί την Ξάνθη για να ακολουθήσει τον Άρη στην Β' Εθνική.

Όπως τόνισε, η ομάδα του αναγεννήθηκε με την έλευση του Ντόστανιτς και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη την Κυριακή, θα παραμείνει στην κατηγορία. Όσο για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, παραδέχτηκε πως είναι τιμή αν ισχύει, όμως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι επίσημο και έτσι το μυαλό του είναι μόνο στην «Βασίλισσα του Βορρά». 

«Μπορεί να μην φαίνεται στην βαθμολογία, όμως πλέον έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Άμα κερδίσουμε την Κυριακή, κατά 99% θα έχουμε μείνει στην κατηγορία. Ο Απόλλωνας και η Ξάνθη έχουν από ένα πολύ δύσκολο ματς και μόνο με θαύμα πιστεύω πως μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα. Όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ αισιόδοξοι, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και το μόνο που κοιτάμε είναι να πάρουμε ένα ακόμα τρίποντο». 

Ποια ομάδα πιστεύεις πως θα πέσει; 
«Πρώτο φαβορί είναι πλέον η Ξάνθη. Τα πράγματα δεν της βγήκαν όπως ήθελε και τώρα είναι στο χειρότερο σημείο. Πιστεύω πως θα έχουν πολύ άγχος οι παίκτες της και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι ζόρικα τα πράγματα». 

Για δεύτερη σεζόν η ΒΕΡΟΙΑ μπλέκει με σενάρια υποβιβασμού, όμως στο τέλος της σεζόν κάνει την «ανατροπή» και ανεβάζει την απόδοσή της. Που οφείλεται αυτό; 

«Νομίζω πως φέτος, αυτό που μας βοήθησε πιο πολύ είναι ο προπονητής μας, ο κ. Ντόσταντιτς. Καταρχάς, μας έχει κάνει ομάδα. Είμαστε μία γροθιά, ο ένας «παλεύει» για τον άλλον και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, ενώ μας έχει βοηθήσει και η σταθερότητα που υπάρχει πλέον. Όταν αλλάζεις κάθε μήνα προπονητή, δεν μπορείς να λειτουργήσεις σωστά. Μέχρι να δεις τι θέλει από εσένα ο τεχνικός, ποιο είναι το πλάνο του κλπ, φεύγει και πάλι από την αρχή. Ο προπονητής μας αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικός και νομίζω πως, αν ήταν από την αρχή στην ομάδα, θα είχαμε σωθεί από πολύ νωρίς». 

Σε προσωπικό επίπεδο, πως βλέπεις το αύριο; Θες να εξαντλήσεις το συμβόλαιό σου με την ΒΕΡΟΙΑ ή οι φήμες για ενδιαφέρον της Α.Ε.Κ. έχουν αλλάξει τα δεδομένα; 

«Δεν υπάρχει κάτι με την Α.Ε.Κ., τουλάχιστον όχι επίσημα. Όσο λοιπόν είναι έτσι τα πράγματα, εγώ θα σκέφτομαι μόνο την ΒΕΡΟΙΑ. Σίγουρα, αν υπήρχε μία πρόταση από μία τόσο μεγάλη ομάδα, θα με κολάκευε και θα το σκεφτόμουν. Τώρα, όμως, ανήκω στην ΒΕΡΟΙΑ, έχω εδώ το μυαλό μου και θα ασχοληθώ με κάτι άλλο μόνο αν υπάρξει πρόταση που θα ικανοποιεί εμένα και την ομάδα μου».