ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1174 φορές

Οφσάιντ τα δύο γκολ του Απόλλωνα, δεν δόθηκε πέναλτι στη ΒΕΡΟΙΑ!

Μία ακόμη φορά στο φετινό πρωτάθλημα οι έλληνες φίλαθλοι έγιναν μάρτυρες μιας… φαρσοκωμωδίας, μ’ αυτά που είδαν στις αθλητικές εκπομπές το βράδυ της Κυριακής.

Τι είδαν; Για μία ακόμη φορά τον ίδιο προπονητή (βλέπε Σάντσες του Απόλλωνα Σμύρνης) να κλαίει άδαρτος διαμαρτυρόμενος μέχρι και μέσω της κάμερας του συνδρομητικού καναλιού ζωντανά (!!) για ένα γκολ της ομάδας του, το οποίο ακυρώθηκε επειδή στον αντίπαλο τερματοφύλακα έγινε φάουλ από τον παίκτη που το πέτυχε και ο σκόρερ ήταν 2-3 μέτρα οφσάιντ!

Είδαν το δεύτερο και τρίτο γκολ που πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης να το πετυχαίνουν οι παίκτες του από θέση οφσάιντ και η ομάδα της Σμύρνης να παίρνει το πολυπόθητο γι’ αυτήν αποτέλεσμα, από έναν Πανθρακικό που μόνο για την ιστορία του δεν έπαιξε.

Φυσικά είδαν και την αδικία σε ένα ακόμη παιχνίδι εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ (ευτυχώς υπάρχουν και οι τηλεοπτικές κάμερες) και τον καθηγητή διαιτησίας Ναούμ Μυντιούρη να παραδέχεται στον ΣΚΑΪ ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της «Βασίλισσας» σε σπρώξιμο του Γκονσάλβες, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό!

Αυτό που δεν μπορεί να δεχθεί ο κος Βελλής, ο πρόεδρος της πιο «καθαρής» ομάδας του πρωταθλήματος, του Απόλλωνα Σμύρης, να μπορεί δηλαδή να κερδίζει η ΒΕΡΟΙΑ ή ο Πλατανιάς τα Γιάννινα ή την Καλλονή, φαίνεται ότι μπορεί η δική του ομάδα να το κάνει. Να ισοφαρίζει το 0-3 από τον Π.Α.Ο.Κ. σε 3-3 και να περνάει νικηφόρα με 2-3 από την Κομοτηνή, χωρίς φυσικά να χαρακτηρίζεται από κανέναν ως η «Μπαρτσελόνα» των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος!

Περιμένουμε από τον πρόεδρο του ιστορικού κατά τα άλλα Απόλλωνα Σμύρνης να βγάλει κάποια ανακοίνωση γι’ αυτήν την καθαρή νίκη της ομάδας του, όπως κατά την προσφιλή του τακτική πράττει μετά από νίκες άλλων ομάδων…