ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1292 φορές

Χάβος: «Ο Παναιτωλικός είναι η πιο δίκαιη και τίμια ομάδα»

Υπεραμύνθηκε των ποδοσφαιριστών του για την κακή εμφάνιση απέναντι στη ΒΕΡΟΙΑ ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος εστιάζοντας τα αίτια της ισοπαλίας στην έλλειψη φρεσκάδας.

Μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά ότι στεναχωριέται όταν ο Παναιτωλικός καλείται να αποδείξει σε πέντε - δέκα ότι δεν είναι ελέφαντας.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για πολλούς και διαφόρους λόγους. Πρώτον γιατί εμείς θέλαμε τη νίκη για να οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας, δεύτερον ότι η ΒΕΡΟΙΑ για δικούς της λόγους ήθελε το παιχνίδι και από εκεί και πέρα ξέραμε ότι η ΒΕΡΟΙΑ εκτός έδρας είναι καλύτερη όταν παίζει με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς που έχει.

Σε αρκετό διάστημα του παιχνιδιού παίξαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο αλλά δεν είχαμε το ρυθμό άλλων αγώνων. Ήταν φανερή η έλλειψη φρεσκάδας.

Μπορούσαμε στο τέλος με δυο ευκαιρίες, ειδικά με τον Καμαρά, να πάρουμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν έγινε.

Δεν μπορώ και δεν πρέπει κανείς να κατηγορήσει τους παίκτες για έλλειψη διάθεσης αλλά όπως σας είπα, παίξαμε τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα.

Ο Παναιτωλικός το ξέρουν όλοι, ότι είναι η πιο δίκαιη και τίμια ομάδα του πρωταθλήματος.

Όταν σε σέβεται όλη η Ελλάδα και πολλοί δημοσιογράφοι το έγραψαν και το είπαν, όταν πας στη Λειβαδιά και ξέρετε πώς χάσαμε, όταν πας στον Πανιώνιο και παίρνεις ισοπαλία και σε παραδέχεται όλη η Ελλάδα, στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν υπάρχουν πέντε - δέκα στους οποίους πρέπει να αποδείξουν οι παίκτες, εγώ, ο πρόεδρος, η διοίκηση ότι δεν είμαστε ελέφαντες».