ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 839 φορές

Βαθμό «χρυσάφι» πήρε η ΒΕΡΟΙΑ στο Αγρίνιο!

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία πήρε η «Βασίλισσα του βορρά» στην δύσκολη έδρα του Αγρινίου από τον τοπικό Παναιτωλικό, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς με υποδειγματική αμυντική τακτική κατάφερε να περιορίσει τα ατού των γηπεδούχων και να κρατήσει τους αντίπαλους παίκτες μακριά από την εστία της, προσπαθώντας παράλληλα να γίνει απειλητική στις κόντρα επιθέσεις.

Αγωνιστικά, το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές και να επιδίδονται σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα τους αντίπαλους γκολκίπερ.

Η σπουδαιότερη ευκαιρία ανήκε στη «Βασίλισσα», η οποία στο 25’ άγγιξε το 0-1 αλλά η κεφαλιά του Βεργώνη μετά από κόρνερ του Μπεν πέρασε μόλις άουτ!

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους και απείλησαν στο 28’ με τον Γκάλο και στο 35’ με  τον Καμαρά, αλλά ο Καντιμοίρης φώναξε «παρών».

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες μπήκαν καλύτερα και απείλησαν στο 56’ όταν ο Ράφαελ μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζεζίνιο και στο 62’ όταν το σουτ του Μπεν από τα αριστερά πέρασε λίγο άουτ!

Οι γηπεδούχοι, που δεν μπορούσαν εύκολα να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη της «Βασίλισσας», έφτασαν κοντά στο γκολ στο 75’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαρτίνες από τα δεξιά, ο Ανέν έπιασε το πλασέ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός πίεσε την Βεροιώτικη εστία για το νικητήριο γκολ και στο 82’ το πλασέ του Πόι μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ στο 84’ η κεφαλιά του Μπούντιμιρ από καλή θέση είχε την ίδια κατάληξη.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Θάνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και τους «κυανέρυθρους» να πανηγυρίζουν έναν σπουδαίο βαθμό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Τζούνιορ (68’ Σφακιανάκης), Μαρτίνες, Γκάλο, Μπακάκης (57’ Πόι), Ανέν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (65’ Μπούντιμιρ)

ΒΕΡΟΙΑ (Ρ. Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Βέρτζος, Τζημογιάννης, Σισοκό, Τραπ (59’ λ.τ. Παυλίδης), Βεργώνης, Ζεζίνιο, Γκονσάλβες (89’ Μάνος), Μπεν, Μπαργκάν (87’ Κομόλοφ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ «Κ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 31/03…