ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 771 φορές

«Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας»

Την ευκαιρία να πάρει έναν (τουλάχιστον) πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού έχασε την Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ στη Λιβαδειά.

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, κόντρα σε έναν αντίπαλο που σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερος, δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα μιας και η απόδοσή της κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της να είναι σε κακή μέρα και να μην μπορούν να ξεδιπλώσουν στο γήπεδο τις αρετές που τους διακρίνουν. 

Σχολιάζοντας το ματς στο kerkidasport.gr ο Κώστας Μπάρμπας, που ήταν από τους λίγους διακριθέντες στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, ανέφερε τα εξής:

«Παρότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορέσαμε δυστυχώς να αξιοποιήσουμε την υπεροχή μας αυτή πετυχαίνοντας κάποιο τέρμα, μιας και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες.

Στην επανάληψη έπεσε η απόδοσή μας και δεχθήκαμε το γκολ από μια στημένη φάση».

Όσο για το καθοριστικό ματς που ακολουθεί με την Skoda Ξάνθη, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός σημείωσε: «Η προσοχή μας πλέον είναι στο παιχνίδι με την Ξάνθη, το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Για να αποσπάσουμε όμως το πολυπόθητο αυτό αποτέλεσμα χρειαζόμαστε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας».

Επέστρεψε τη Δευτέρα η αποστολή

Το μεσημέρι της Δευτέρας επέστρεψε στη βάση της η αποστολή της «Βασίλισσας». Οι «κυανέρυθροι» διανυκτέρευσαν στα Καμένα Βούρλα ώστε να μην ταλαιπωρηθούν από το μεταμεσονύκτιο ταξίδι μιας και σε δύο μέρες ακολουθεί ένας ακόμη «τελικός», ενώ το απόγευμα της Τρίτης θα κάνουν την μία και μοναδική τους προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μπεν και Μπάρμπα, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο αρχηγός Νίκος Γεωργιάδης που εξέτισε την ποινή του.