ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 588 φορές

Παντελιδης: "Πετύχαμε μια επαγγελματική νίκη"

Στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ ο τεχνικός του Λεβαδειακού Σάββας Παντελιδης δήλωσε:

 

«Σήμερα πετύχαμε μια επαγγελματική νίκη. Σίγουρα δεν παίξαμε όση μπάλα θα θέλαμε αλλά παίξαμε έτσι ακριβώς όπως έπρεπε να παίξοιυμε για να κερδίσουμε. Ήμασταν πολύ νευρικοί στο α" ημίχρονο και κυρίως είχαμε το μυαλό μας στο πως δεν θα φύγει ο αντίπαλος στην πλάτη μας.

Ήταν ένα πρόβλημα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε. Ξεκινήσαμε λοιπόν με βάση αυτό στο να μην δημιουργήσει ο αντίπαλος φάσεις και από κει και πέρα όσο περνάει το παιχνίδι να ρισκάρουμε λιγάκι παραπάνω και να μπορέσουμε να κερδίσουμε.

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με τη στημένη φάση και μετά την αποβολή νομίζω οτι δύσκολα ή εύκολα μπορέσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Οπωσδήποτε με το θεάμα κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος και το σημερινό μας πρώτο ημίχρονο ήταν το πιο κακό που έχουμε κάνει. Αλλά προσπαθήσαμε να περιορίσουμε όσο πιο καλύτερα μπορούσαμε τους κινδύνους και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχουμε θέαμα και να είμαστε νευρικοί.

Είναι η πιο σημαντική νίκη του πρωταθλήματος και κατακτήθηκε με έναν τρόπο καθαρά επαγγελματικό. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι για να «κλειδώσουμε» την παραμονή».