ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1187 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για έναν ακόμη «τελικό»

Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, δίνει την Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία πηγαίνει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Λεβαδειακό.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε από σήμερα Τρίτη, μιας και χθες ο Ράτκο Ντόστανιτς έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να αποφορτιστούν από την πίεση των τελευταίων αγώνων.

Ο Σέρβος τεχνικός, στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου είδε όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά, με εξαίρεση τον τραυματία Αποστολόπουλο, τον Τζόναθαν Λόπεζ που ένοιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τον Τραπ που επιστρέφει την Παρασκευή από την πατρίδα του.

Για το παιχνίδι της Λιβαδειάς, το προπονητικό επιτελείο της «Βασίλισσας» δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Νίκου Γεωργιάδη, ενώ στον αντίποδα εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Σισοκό και Καλτσάς.

Αύριο Τετάρτη οι «κυανέρυθροι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση που θα γίνει και πάλι στις 3μμ στο Ταγαροχώρι.