ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 919 φορές

Καντιμοίρης: «Αφιερωμένη στον Τραπ»

Στον Τραπ αφιέρωσε την ισοπαλία με τον Ατρόμητο ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Καντιμοίρης. Ο γκολκίπερ της ομάδας της Ημαθίας έκανε λόγο για ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για μας στην προσπάθεια που κάνουμε για να σωθούμε στη Σούπερ Λιγκ. Πρώτα απ' όλα θέλουμε να αφιερώσουμε την ισοπαλία όλη η ομάδα στον συμπαίκτη μας τον Τραπ που περνάει ένα προσωπικό πρόβλημα με τον πατέρα του».

Για το αν το γκολ του Ατρόμητου άλλαξε τα πλάνα της ΒΕΡΟΙΑΣ: «Σίγουρα όταν δέχεσαι ένα γκολ μέσα στην έδρα σου σε επηρεάζει, αυτό όμως πιστεύω δεν φάνηκε στο παιχνίδι. Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες με λίγες φάσεις στις δύο εστίες. Αυτό ήταν το πλάνο μας και πιστεύω ότι είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία».

Για το που βάζει πλέον τον πήχη η ΒΕΡΟΙΑ: «Εντάξει, σίγουρα ο πήχης ανεβαίνει, εμείς δεν θα το κοιτάξουμε αυτό, κοιτάμε μόνο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παίρνουμε βαθμούς κι αυτό είναι σημαντικό. Κοιτάμε να σώσουμε την κατηγορία».

Για το ότι η ΒΕΡΟΙΑ δεν χάνει στα τελευταία παιχνίδια: «Ο κ. Ντόστανιτς απ' την αρχή που έχει έρθει στην ομάδα έχει περάσει μια φιλοσοφία ώστε να μην δέχεται εύκολα γκολ και να προσπαθεί να δημιουργήσει και να χτυπήσει εκεί που πονάνε οι αντίπαλες ομάδες. Αυτό δουλεύουμε όλη τη βδομάδα στην προπόνηση κι αυτό μας βγαίνει».